Games

Το Oddworld επέστρεψε στο σήμερα!

Η σειρά Oddworld σημάδεψε τη… «γενιά του PlayStation», αφού προσέφερε μια σειρά από παραγωγές που γέμισαν ευχάριστα τις ώρες των κατόχων PS συστημάτων.

Οι Just Add Water και Oddworld Inhabitants επαναφέρουν μετά από αρκετά χρόνια τον τίτλο στο PS4 με την ονομασία Oddworld: New ‘n’ Tasty. Μην μπερδεύεστε όμως, δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι καινούριο, αλλά με ένα remake του Oddworld: Abe’s Oddysee που κυκλοφόρησε αρχικά το καλοκαίρι του 1997 σε εκδόσεις για PlayStation και PC, ενώ αργότερα βρήκε την πορεία του και για το Game Boy ένα χρόνο αργότερα υπό την ονομασία Oddworld Adventures.

To Oddworld: New ‘n’ Tasty εξιστορεί την περιπέτεια του Abe, ενός Mudokon-σκλάβου που αναγκάζεται να δουλεύει στο μεγαλύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος, υπό την απειλή των μοχθηρών (και οπλισμένων) Sligs και των μοχθηρών επικεφαλής της RuptureFarms. O συμπαθέστατος ήρωας παίρνει την απόφαση για την μεγάλη απόδραση, βοηθώντας παράλληλα τους υπόλοιπους 299 Mudokons να το σκάσουν. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή, αλλά απαιτεί τέλειο συγχρονισμό και άμεση αντίληψη του όποιου κινδύνου μπορεί να προκύψει από το πουθενά. Το remake διατηρεί την κλασική 2D side-scrolling platform λογική, με τα γραφικά να προσφέρονται πλέον σε ανάλυση 1080p και τα διάφορα αντικείμενα και τους χαρακτήρες να έχουν τρισδιάστατη υπόσταση, υλοποιώντας το γνωστό 2.5D gameplay.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x