sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το Survivor επιστρέφει! Όλα όσα θέλεις να ξέρεις πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (vids)

Το τηλεοπτικό φαινόμενο της περσινής σεζόν επιστρέφει απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και το sport-fm.gr παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Survivor 2, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 9 το βράδυ!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Το Survivor επιστρέψει απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και εμείς λέμε… αντίο ζωή από το βράδυ.

Του Σταύρου Καλογεράκη

Πέρσι τέτοια εποχή πριν από έναν χρόνο έκανε την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς δέκτες το Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης που είχαμε γνωρίσει πριν από δέκα χρόνια στο MEGA και απογείωσε τηλεοπτικά ο Acun Ilicali ως παραγωγός και προέβαλλε ο ΣΚΑΪ μέσα από τη συχνότητά του.

Το Survivor κατάφερε να καθιερωθεί για πέντε μήνες στην κορυφή της τηλεθέασης, τα όσα συνέβαιναν στον μακρινό Άγιο Δομίνικο αποτελούσαν μέρος της καθημερινότητάς μας και όλοι θέλαμε να μάθουμε για τον μάνατζερ ράγκμπι, τον Ντάνο ή τον μισθοφόρο ή τον Χανταμπάκη, τον Χούτο, την Λάουρα ή τους καυγάδες της Ειρήνης Παπαδοπούλου με την Βαλαβάνη και τη Σόφη Πασχάλη.

Η μεγάλη πρεμιέρα έρχεται γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ «η μεγάλη πρεμιέρα του “Survivor” έρχεται γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές.

Οι 24 παίκτες έχουν ήδη προσγειωθεί στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έχουν ριχτεί στο στίβο της μάχης. Στόχος τους ένας: η νίκη.

Οι πρώτες μέρες είναι ίσως οι δυσκολότερες για τους περισσότερους αλλά σύντομα προσαρμόζονται στη νέα τους καθημερινότητα.

Ο ενθουσιασμός των παικτών ήταν μεγάλος αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί
».

Με δύσκολες συνθήκες για τους παίκτες ξεκινάει το Survivor

Με καταιγίδες θα υποδεχτεί τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Τανιμανίδης, στην πρεμιέρα του “Survivor”.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, όλο το 24ωρο θα επικρατήσουν έντονες βροχοπτώσεις, γεγονός που θα δυσχεραίνει την επιβίωση των διαγωνιζομένων στο εξωτικό νησί.

Δείτε στην ειδική ενότητα του ΣΚΑΪ καθημερινά με τις καιρικές προβλέψεις

Πάμε τώρα να γνωρίσουμε τους 24+1 παίκτες

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε η ανακοίνωση των παικτών που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ οι αιτήσεις είχαν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής και διάσημοι ήθελαν να είναι μεταξύ των 12 τυχέρων που θα ανταγωνιστούν τους «μαχητές».

Οι 24 παίκτες όμως είναι οι εξής

Οι 12 Διάσημοι:

Κατερίνα Δαλάκα – Πρωταθλήτρια 400μ. μετ’ εμποδίων
Νάσος Παπαργυρόπουλος – Επιχειρηματίας/Ηθοποιός
Όλγα Φαρμάκη – Fashion Blogger
Γιάννης Τσίλης – Ολυμπιονίκης κωπηλασίας
Στέλιος Κρητικός – Ηθοποιός
Ελένη Χατζίδου – Τραγουδίστρια
Γιάννης Δρυμωνάκος – Πρωταθλητής κολύμβησης
Ξένια – REC – Τραγουδίστρια
Μιχάλης Μουρούτσος – Χρυσός Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do
Μαρία Σαμαρίνου – Πρωταθλήτρια Αλπικού σκι
Αλέξανδρος Παρθένης – Ηθοποιός/Μοντέλο
Κατερίνα Χαλικιά – Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ



Οι 12 Μαχητές:

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος – Μοντέλο
Βιργινία Δικαιούλια – Αθλήτρια Βόλεϊ
Νίκος Θωμάς – Κινηματογραφιστής
Αγγελική Κοκαλίτσα – Πρωταθλήτρια Kick Boxing
Ηλίας Γκότσης – Personal Trainer
Μαρίνα Πήχου – Γυμνάστρια
Χάρης Γιακουμάτος – Επιχειρηματίας
Ροδάνθη Καπαρού – Φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Νικόλας Αγορού – Μετρ κέντρου εστίασης
Ντάρια Τουρόβνικ – Μοντέλο
Μελίνα Μεταξά – Χορεύτρια Breakdance
Κωνσταντίνος Τσεπάνης – Πρωταθλητής πάλης/Υδραυλικός



Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor!

Το τελευταίο όνομα που (αν)επίσημα μπαίνει στο παιχνίδι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μέχρι και χθες οι πληροφορίες δεν ήταν 100% επιβεβαιωμένες, όμως ένα βίντεο που ανέβασε η ξανθιά παρουσιάστρια στο YouTube, στο οποίο αποκαλύπτει ετοιμάζεται να φύγει από την Αθήνα. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, πετάει για Άγιο Δομίνικο, καθώς είναι βέβαιη η συμμετοχή της στο Survivor 2. Μάλιστα, όπως γράφτηκε δεν θα τη δούμε στην πρεμιέρα του reality την Κυριακή, καθώς δεν θα προλάβαινε το πρώτο αγώνισμα.





Πώς έγινε η επιλογή των παικτών

Λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνο, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε τον τρόπο που έγινε η επιλογή των παικτών, Διασήμων ή Μαχητών.

«Ήταν. Και είμαι πολύ χαρούμενος που η παραγωγή δεν δελεάστηκε από τα ονόματα. Πέρσι το Survivor ήταν η απόλυτη επιτυχία. Έγινε με μεγάλα ονόματα; Όχι», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του παιχνδιού και πρόσθεσε: «Έχουμε ήδη το ιστορικό του τι πιάνει και τι όχι. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να δει έναν πασίγνωστο να τρέχει. Τον ενδιαφέρει να δει καλούς αθλητές. Και φέτος, λοιπόν, έγινε στρατηγικά η επιλογή των παικτών, όχι βάσει του ονόματος αλλά βάσει των επιδόσεων, των αθλητικών χαρακτηριστικών, αλλά και της προσωπικότητας, γιατί όλοι οι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι μπαίνουν μετά από πολλές συζητήσεις με την παραγωγή».

Και όπως είχε τονίσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εκεί βασίστηκε ακριβώς το φετινό Survivor στο έντονο αθλητικό στοιχείο. Δηλαδή, φέτος μην περιμένετε να δείτε κάποιον μάνατζερ ράγκμπι ή άλλους αδύναμους παίκτες που δεν απέδιδαν το ίδιο σε κάθε αγώνα, αλλά φέτος ο ανταγωνισμός θα εκτοξευτεί στα ύψη.

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα

Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά την Κυριακή στις 9 το βράδυ. Λίγο πριν όμως την έναρξη, στις 19.00 οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους 24 παίκτες, που πήραν το εισιτήριο ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Εδώ Survivor».



Όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, στο τέλος όμως, ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Το παιχνίδι της επιβίωσης ξεκινά και το «Survivor» δίνει ραντεβού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, από Κυριακή έως και Τετάρτη στις 21.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x