TV

Το «Survivor» της Νορβηγίας γυρίστηκε στη Μεσσηνία- Ποια ηθοποιός φιλοξένησε την παραγωγή!

Το Survivor έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση και έχει κάνει τον ανταγωνισμό να… «χάσει τον ύπνο του».

Εκτός από την Ελλάδα και σε άλλα μέρη του κόσμου υπάρχουν παιχνίδια που σαρώνουν και κάνουν τα μηχανάκια της Nielsen να «χτυπούν κόκκινο». Ένα από αυτά είναι το τηλεπαιχνίδι «Mesternes Mester» δηλαδή «Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών» που προβάλλεται στη νορβηγική τηλεόραση και έχει γυριστεί στη Μεσσηνία.

Το αντίστοιχο λοιπόν «Survivor» της Νορβηγίας, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού σε μεγάλο μέρος της Σκανδιναβίας, αποσπώντας ποσοστά τηλεθέασης που ξεπερνούν και το 70%.

Το τηλεπαιχνίδι προβλήθηκε σε 10 ωριαία επεισόδια και «ρίχνει αυλαία» το βράδυ του Σαββάτου.  Ο μεγάλος τελικός έλαβε χώρα στην Αρχαία Μεσσήνη.

Καλαμάτα, Βέργα, Μάνη, Πύλος, Βοϊδοκοιλιά, Μεθώνη είναι ορισμένα από τα μέρη που φιλοξένησαν τη συγκεκριμένη παραγωγή και έχουν δημιουργήσει ένα άκρως θετικό κλίμα στο νορβηγικό κοινό καθώς και την αύξηση του τουρισμού.

Για τη Μεσσηνία έχουν γραφτεί και διάφορα άρθρα – που βοηθούν στην ανάπτυξη του τουρισμού – με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Dagbladet», που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η εκπομπή, που πέρυσι φιλοξενήθηκε στο Μονακό, φέτος κερδίζει τις εντυπώσεις από την Καλαμάτα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παραγωγή του «Mesternes Mester» φιλοξενήθηκε στο κτήμα της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου στη Σάνταβα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα για τον τελικό

messinia-survivor-tria

messinia-survivor-tessera

messinia-survivor-pente

messinia-survivor-ena

messinia-survivor-eksi

messinia-survivor-dyo



Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x