Κινηματογράφος

Το… Tetris γίνεται ταινία με μπάτζετ 80 εκατομμυρίων!

Το κλασσικό παιχνίδι Tetris θα μεταφερθεί στις τηλεοπτικές αίθουσες σε παραγωγή που θα πλησιάσει τα 80 εκατομμύρια δολάρια και με την υπόσχεση να… τακτοποιήσει το χάος.

Η «μόδα» που θέλει γνωστά παιχνίδια να μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη συνεχίζεται, με μια ταινία επιστημονικής φαντασίας βασισμένη στο πασίγνωστο κλασικό παιχνίδι «Tetris».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το 2017, με μπάτζετ που πλησιάζει τα 80 εκατομμύρια δολάρια και συμπαραγωγή ΗΠΑ και Κίνας, που στοχεύει να κατακλείσουν την παγκόσμια αγορά.

«Το Tetris είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες σειρές παιχνιδιών όλων των εποχών, είναι ένα το τέλειο πρώτο βήμα γι’ αυτή τη στρατηγική», ανέφερε ο παραγωγός Λάρι Κασάνοφ και ανέλυσε τον… ψαγμένο λόγο που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Ένας από τους λόγους που είναι τόσο δημοφιλές είναι γιατί εκπληρώνει μια εσωτερική επιθυμία που όλοι έχουμε. Να βάλουμε σε τάξη το χάος του κόσμου γύρω μας» και προσθέτει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά συμπληρώνοντας: «Σας υπόσχομαι πως αυτή η ταινία δεν θα είναι αυτό που νομίζετε, αλλά μόλις το δείτε θα καταλάβετε γιατί… Tetris».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x