Stoiximan Super League

Το «αντίο» του Μπακασέτα

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον Αστέρα Τρίπολης, ο Τάσος Μπακασέτας έλυσε το συμβολαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και μέσω facebook είπε το δικό του "αντίο" στον κόσμο της ομάδας.

Το δικό του τελευταίο «αντίο» είπε στον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης, ο Τάσος Μπακασέτας. Ο νεαρός επιθετικός, μετά από έξι χρόνια, έλυσε το συμβόλαιό του και μιλώντας στο facebook ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν, ενώ εξέφρασε και την πικρία του, για το γεγονός πως μόλις το περασμένο καλοκαίρι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Το «αντίο» του Μπακασέτα:

«Μετα απο 6 χρονια στην ομαδα που με έβγαλε στην επιφάνεια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ήρθε το τελος της συνεργασίας μας. Ενα τελος που δεν περίμενα τοσο πρόωρο μετά και την ανανέωση του συμβολαίου μου το καλοκαίρι αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές κ ακόμα περισσότερες επιτυχίες που έκαναν την ομάδα πλέον να συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, τα μέλη του Αστέρα Τρίπολης κ πάνω απ' όλα στον κόσμο που με στήριζε ακομα κ οταν δεν άνηκα στο ρόστερ του Αστέρα. Εύχομαι υγεία σε όλους πάνω απ' όλα η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της κ ενα τίτλο γιατι τον αξίζει!!! Κατι τελευταίο, μην ξεχάσετε ποτέ ότι η ομάδα ειναι ελληνική κ αυτοί που πονάνε πιο πολύ την ομάδα είναι οι Έλληνες παίχτες. Σας ευχαριστώ πολύ όλους»!

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x