Δραστηριότητες

Το αεροδρόμιο Αθηνών στα Google Street View & Indoor Maps

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έγινε το πρώτο αεροδρόμιο στην Ελλάδα που προσφέρει περιήγηση εικονικής πραγματικότητας στους χώρους του αεροδρομίου.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έγινε το πρώτο αεροδρόμιο στην Ελλάδα που προσφέρει περιήγηση εικονικής πραγματικότητας στους χώρους του αεροδρομίου στο Google Street View και στα Ιndoor Μaps, παρέχοντας έτσι στους ταξιδιώτες περισσότερες πληροφορίες και πλεονεκτήματα όταν ταξιδεύουν. Διερευνώντας τις πραγματικές ανάγκες των ταξιδιωτών αλλά και τις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών παρουσιάζει τις νέες αυτές δυνατότητες επικοινωνίας, που αντανακλούν τη στρατηγική επιλογή του να εντοπίζει και να υλοποιεί νέες καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές.

Με το Google indoor mapδίνεται πλέον η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου βρίσκοντας τα σημεία που τους ενδιαφέρουν και είναι απαραίτητα για το ταξίδι του, όπως είναι τα σημεία ελέγχου των εισιτηρίων (Check – in), τις πύλες αναχώρησης, τα εμπορικά καταστήματα κ.α...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x