Αγγλία

Το «αφεντικό» του Μάντσεστερ

Το Μάντσεστερ είναι το… κέντρο του αγγλικού ποδοσφαίρου! Ο λόγος; Ποιος άλλος εκτός το πολύ μεγάλο ντέρμπι της πόλης αλλά και της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στη Σίτι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το Μάντσεστερ είναι το… κέντρο του αγγλικού ποδοσφαίρου! Ο λόγος; Ποιος άλλος εκτός το πολύ μεγάλο ντέρμπι της πόλης αλλά και της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στη Σίτι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από έναν αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ με ήττα από την Νιούκαστλ, σε μια διοργάνωση στην οποία όμως η Σίτι ποτέ δεν έδωσαν μεγάλη σημασία.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και στο πρωτάθλημα. Εκεί θέλει πολύ τη νίκη, πόσω μάλλον όταν απέναντί της έχει την συμπολίτισσά της και μεγάλη της αντίπαλο.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λάμπαρντ και τον Νταβίντ Σίλβα, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Τουρέ.

Από την άλλη πλευρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καλό ηθικό γιατί κατάφερε στο τέλος να αποτρέψει την ήττα από την Τσέλσι σε άλλο ένα ντέρμπι το οποίο έδωσε στην προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ μπορεί να υπολογίζει στον Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος εξέτισε την ποινή του και κάποιες μικροενοχλήσεις δεν είναι… ικανές να τον κρατήσουν εκτός. Αμφίβολοι είναι οι Βαλέντσια, Γιανγκ και Έβανς.

Το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού το περιμένει η Τσέλσι, η οποία σε ενδεχόμενη απώλεια της Μάντσεστερ Σίτι θα αυξήσει τη διαφορά της. Ο Ντιέγκο Κόστα έχει πιθανότητες να αγωνιστεί και να βοηθήσει τους «μπλε» επιθετικά.

Η Σαουθάμπτον αγωνίζεται εκτός έδρας με την Χαλ. Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά και τη νίκη επί της Στόουκ και δείχνει ικανή να πάρει άλλο ένα καλό αποτέλεσμα σε μια έδρα στην οποία δεν αντιμετωπίζει –συνήθως- σημαντικά προβλήματα.

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπέρνλι με πολλούς απόντες να δυσκολεύουν το έργο της, την στιγμή που η Λίβερπουλ παίζει εκτός έδρας με την Νιούκαστλ με τον Μπαλοτέλι να συνεχίζει να «παίζει» την παραμονή του στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο, 01/11
Νιούκαστλ – Λίβερπουλ (14:45)
Άρσεναλ – Μπέρνλι (17:00)
Τσέλσι – ΚΠΡ (17:00)
Έβερτον – Σουόνσι (17:00)
Χαλ – Σαουθάμπτον (17:00)
Λέστερ – Γουέστ Μπρομ (17:00)
Στόουκ – Γουέστ Χαμ (17:00)

Κυριακή, 02/11
Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)
Άστον Βίλα – Τότεναμ (18:00)

Δευτέρα, 03/11
Κρίσταλ Πάλας – Σάντερλαντ (22:00)

Η επόμενη (11η) αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ

Σάββατο, 08/11
Λίβερπουλ – Τσέλσι (14:45)
Μπέρνλι – Χαλ (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Σαουθάμπτον – Λέστερ (17:00)
Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα (17:00)
ΚΠΡ – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή, 09/11
Σάντερλαντ – Έβερτον (15:30)
Τότεναμ – Στόουκ (15:30)
Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ (15:30)
Σουόνσι – Άρσεναλ (18:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x