Κώστας Νικολακόπουλος

Το άλλαξε ο Μπέντο, γιατί το άλλαξε ο Μάριν!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον sport-fm.gr για την απόφαση του Μπέντο να πάρει τον Μάριν στην αποστολή του Ολυμπιακού!

• Όσοι ξέρουν τα του Ρέντη είχαν να λένε τις τελευταίες ημέρες για την καλή κατάσταση του Μάρκο Μάριν στις προπονήσεις μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

• Ο Γερμανός είχε γυρίσει στην Ελλάδα με όρεξη, δούλευε καλά σε κάθε προπόνηση και γενικά έβγαζε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είχαμε δει στο προηγούμενο διάστημα, όταν ακόμη και στα ματσάκια Κυπέλλου με τις ομάδες της Β΄ κατηγορίας, δεν μπορούσε να ξεχωρίσει.

• Κι ο Μπέντο ασφαλώς και το είδε αυτό. Και του άρεσε αυτό που είδε. Όπως σε κάθε προπονητή αρέσει να βλέπει ένα παίκτη του να δείχνει σε καλή κατάσταση. Και τον αντάμειψε τον Μάριν άμεσα, με το να τον πάρει αποστολή, για πρώτη φορά μετά από μήνες σε αγώνα πρωταθλήματος.

• Ο…εμμονικός, όπως τον λένε πολλοί, Μπέντο πολύ απλά λειτούργησε όπως λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις. Θα ήταν άδικο να τον είχε εκτός αποστολής, με την προσπάθεια που έχει κάνει ο Γερμανός. Και άδικος δεν είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού.

• Ο Μάριν συνεχίζοντας έτσι, δηλαδή δουλεύοντας καλά, θα πάρει πάλι τις ευκαιρίες του, όπως τις είχε πάρει από τον Μπέντο και στις αρχές της σεζόν, όταν τον είχε βάλει βασικό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Γιάνγκ Μπόϊς και τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στα παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και τη Βέροια.

• Καθαρά από τον ίδιο τον Μάριν εξαρτάται. Στο χέρι του είναι να δουλέψει έτσι σε όλο το δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Ποιότητα έχει, ας κοιτάξει πώς θα την βγάλει μέσα στο γήπεδο. Ο τελευταίος που θα τον…εμποδίσει είναι ο προπονητής.

• Ο Μπέντο το "άλλαξε" προς τον Μάριν, γιατί πολύ απλά ο Μάριν το "άλλαξε"...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x