Stoiximan Super League

Το ανακοίνωσε και η Καλλονή

Τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μαντζουράκη ανακοίνωσε η διοίκηση της Καλλονής, η οποία εξήγησε τους λόγους για τον οποίο απομάκρυνε τον έμπειρο προπονητή από τον πάγκο της ομάδας.

Παρελθόν και επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής αποτελεί ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος αποκάλυψε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την απόλυσή του από την ομάδα της Λέσβου.

Παράλληλα, οι νησιώτες εξηγούν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τον λόγο για τον οποίο απομάκρυναν τον 65χρονο προπονητή από τον πάγκο της ομάδας.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη.

Τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα μας αναγκάζουν να προβούμε σε ενέργειες που ίσως σταθούν ικανές να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας.

Έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία της Καλλονής μας, διατηρώντας την ομάδα πέρυσι, παρά τις αντιξοότητες, στη Super League και βάζοντας τις βάσεις για την επίτευξη του φετινού στόχου, δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Ματζουράκη για όσα μας έδωσε με την παρουσία του στον πάγκο μας, και να δηλώσουμε ότι φεύγει ως φίλος που θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x