sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το… αστέρι του Αστέρα λάμπει στο sportfm.gr!

Η Γιάννα Μάρκου ομορφαίνει τα γήπεδα της Α2 με την φανέλα του Αγίου Δημητρίου, ποζάρει στο φακό του Koukoutsi και μιλάει στο sportfm.gr για τη ζωή της μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Γιάννα Μάρκου έχει περάσει ήδη από οκτώ ομάδες της Α1 και της Α2.

Φέτος θα τη συναντήσουμε στα γήπεδα της Α2 με τη φανέλα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, όπου και θα προσπαθήσει να μεταδώσει την εμπειρία της σε νέες ταλαντούχες αθλήτριες που κάνουν την παρουσία τους στο προσκήνιο.

Το 25χρονο λίμπερο έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει τα κλισε ότι τα καλά αρώματα... τα βρίσκεις σε μικρά μπουκάλια!

Δείτε τα πειστήρια από το φακό του Koukoutsi.

inner

inner

Είσαι νεαρή σε ηλικία αλλά με πλούσια εμπειρία στα γήπεδα της χώρας. Τι «περιλαμβάνει» η καριέρα σου μέχρι σήμερα;
«Ξεκίνησα στην ηλικία των 12 από τις ακαδημίες του Ηρακλή Κηφισιας. Στα 16 μου εντάχθηκα στο γυναικείο τμήμα του ΖΑΟΝ Κηφισιάς (Α2) και ακολούθησαν ΑΣΠ Ιωνες (Α1), ΓΣ Κερατεας (Α1), Πανναξιακος (Α2), Παναθηναϊκός (Α1), Ηρακλής Ιωαννίνων (Α2), Αστέρας Αγίου Δημητρίου (Α2), ΓΣ Ηλιούπολης (Α1) και φέτος αγωνίζομαι ξανά στον Αστέρα (Α2)».

inner

inner

Τι συνέβη την περσινή χρονιά;
«Τη περσινή χρόνια θα τη χαρακτήριζα άτυχη. Ξεκίνησα την χρονιά στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, αλλά εξαιτίας της παραίτησης του τότε προέδρου για οικονομικούς λόγους, η ομάδα αποφάσισε να αποσυρθεί μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος! Μετά από αυτό δικαιούμασταν μια ακόμα μεταγραφή σε άλλη ομάδα, όμως, όπως καταλαβαίνετε, όλες οι αθλήτριες μείναμε “ξεκρεμαστες” σε μια περίοδο που όλες οι ομάδες έχουν συμπληρώσει το ρόστερ τους. Παρόλα αυτά ήρθα σε συμφωνία με τον ΓΣ Ηλιούπολης. Η συνεργασία μας “άντεξε” μισή χρόνια, γιατί όπως μου ανακοίνωσαν υπήρχε “διαφορετική φιλοσοφία” ανάμεσα στις δύο πλευρές!

inner

inner

Έχω να πω ότι ο αθλητής πλέον έχει καταντήσει έρμαιο του καθενός, χωρίς καμία υποστήριξη. Σε αυτή τη περίπτωση της Ηλιούπολης, αν δεχτούμε την κακή εκδοχή ότι εγώ είχα κάνει κάποιο λάθος, δε μου δόθηκε ποτέ ο λόγος να απολογηθώ, δεν πέρασε ποτέ το θέμα μου από τη διοίκηση, όπως θα ήταν αναμενόμενο σε μια ομάδα που στέκεται στην Α1 κατηγορία της χώρας. Χωρίς κάποια προειδοποίηση... Το αποτέλεσμα ήταν να αφήσουν μια αθλήτρια μακριά απο τα γήπεδα, μακριά από τη “ζωή” της. Μου έχει μείνει η πικρία».

inner

inner

Τι σε έκανε να πεις το ναι για δεύτερη φορά στον Άγιο Δημήτριο;
«Ο βασικός λόγος είναι η οργάνωση του σωματείου, με παροχές που μεγαλύτερες ομάδες δεν έχουν. Ζήτησαν τη βοήθειά μου σε μια χρόνια επανένταξης, ξέρω ότι είναι φερέγγυοι άνθρωποι και είναι σημαντικό για μένα η εκτίμηση που μου έχουν. Δεν ήθελε πολλή σκέψη να δεχτώ την πρότασή τους».

inner

inner

Πες μας λίγα λόγια για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα σου.
«Η ομάδα έχει επιλέξει να χτίσει ένα νεανικό ρόστερ, με μέλλον. Για ό,τι χρειαστούμε είναι σημαντικό ότι νιώθουμε πως είναι δίπλα μας. Οι άνθρωποι του Αστέρα με αργά και σταθερά βήματα κάνουν μία αξιόλογη προσπάθεια ανασυγκρότησης, με άτομα που αγαπούν την ομάδα και θέλουν το καλό της».

inner

inner

Ποιοι είναι οι στόχοι σας;
«Πρώτος στόχος της ομάδας είναι σίγουρα η παραμονή. Εφόσον επιτευχθεί αυτό, κοιτάμε για περαιτέρω στόχους».

inner

inner

Ποιοι είναι οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι;
«Οι δικοί μου στόχοι φέτος είναι κοινοί με την ομάδα, να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ να παραμείνει στη κατηγορία. Ως μελλοντικό στόχο θέλω κάποια στιγμή να καταφέρω να παίξω σε μια ομάδα του εξωτερικού».

inner

inner



Δείτε εδώ τις φωτογραφίες σε XXL ανάλυση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x