Europa League

«Το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη»

Ξεκάθαρος για τις βλέψεις που έχουν στον Αστέρα Τρίπολης όσον αφορά την ευρωπαϊκή τους παρουσία παρουσιάστηκε ο Φακούντο Πάρα, τονίζοντας ότι οι Αρκάδες θέλουν τη διάκριση στο Europa League.

Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα πρόσθεσε στη μικρή του ευρωπαϊκή ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη Πέμπτη, όταν έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Μπεσίκτας. Ο σκόρερ των Αρκάδων, Φακούντο Πάρα, υπογράμμισε ότι όλοι στο «κυανοκίτρινο» στρατόπεδο θέλουν η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

«Το ματς δεν ήταν εύκολο διότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, αλλά όλοι μας πιστέψαμε ότι το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει, παρά το 1-0 του ημιχρόνου», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός φορ στη Real News και πρόσθεσε:

«Στη φάση του γκολ σκέφτηκα γρήγορα, σούταρα και η μπάλα μπήκε, αυτό είναι όλο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά περισσότερο επειδή η ομάδα έφυγε αήττητη από το γήπεδο. Όταν έγινε η κλήρωση δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες, αλλά αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι θα παλεύουμε όλους τους αγώνες από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Καταλήγοντας, ο 29χρονος παίκτης μίλησε για τη συνέχεια: «Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Έχουμε τη Παρτίζαν στην έδρα μας, αλλά πριν υπάρχει η Καλλονή. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αδιαφορήσουμε για το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x