Κύπελλο Ελλάδας

Το βλέμμα στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών στη Λεωφόρο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση «16» του Κυπέλλου. Στο άλλο σημερινό ματς ο Απόλλων αντιμετωπίζει την Νίκη Βόλου στη Ριζούπολη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο άλλο σημερινό ματς ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει την Νίκη Βόλου στη Ριζούπολη.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους των πράσινων φέτος. Το πρόγραμμα μέχρι και τον τελικό είναι ιδανικό και το μόνο που χρειάζεται να συμβεί είναι –απλώς- οι παίκτες του Αναστασίου να αποδείξουν στο γήπεδο μπορούν να επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτός ο στόχος δεν εμποδίζει τον Γιάννη Αναστασίου να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Έτσι σήμερα στις 20:00 δεν θα πατήσουν… χορτάρι οι Πράνιτς και Μπεργκ. Θέση στην 11άδα θα πάρει ο Ντίνας και μάλιστα ως «φουνταριστός».

Για τον Ηρακλη Ψαχνών το σημερινό παιχνίδι είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της ομάδας. Ο τεχνικός της ομάδας, Θωμάς Γράφας αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Στην διάθεσή του έχει όλους τους παίκτες εκτός του Οχάντζα ο οποίος είναι τραυματίας.

Η άλλη ομάδα η οποία εκπροσωπεί σήμερα τη Σούπερ Λίγκα στο θέσμό του Κυπέλλου είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Ο Λόρι Σάντσες αναμένεται να ξεκουράσει βασικούς παίκτες καθώς κανείς δεν κρύβει το γεγονός ότι το βάρος πέφτει στην άνοδο στο βαθμολογικό πίνακα στη Σούπερ Λίγκα.

Έτσι ο νέος τεχνικός της ομάδας αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Δεληζήσης, Αλβάρες, Κόρμπος, Πετρόπουλος και Καμαρά.

Στόχος της Νίκης Βόλου σήμερα είναι ένα αποτέλεσμα που θα δίνει πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας άφησε εκτός αποστολής τους Γιώτα, Ισαάκ και Σοϊλέδη, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Μανουσάκης.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Απόλλων Σμύρνης – Νίκη Βόλου (17:30)
Παναθηναϊκός – Ηρακλής Ψαχνών (20:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x