Stoiximan Super League

Το ντέρμπι φέρνει… «Συμμάχους»!

Ανοδο παρουσιάζουν οι εγγραφές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» από τότε που έγινε γνωστό ότι τα μέλη της έχουν προτεραιότητα στα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρη. Η πώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις 2 Νοεμβρίου, θα αφορά αποκλειστικά μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Αν, μετά μείνουν «μαγικά χαρτάκια» (χλωμό…), θα πωληθούν στους υπόλοιπους φίλους της ομάδας.

Ποιος δεν θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τη «μητέρα των μαχών» και μάλιστα μέσα στο «Απόστολος Νικολαϊδης»; Η ερώτηση είναι ρητορική. Από τη στιγμή, λοιπόν, που τα εισιτήρια τέθηκαν σε κυκλοφορία (χθες), η κινηκότητα στον κόσμο του «τριφυλλιού» είναι έντονη. Συνολικά, μέχρι τώρα (σ.σ. το κείμενο γράφεται στις 13:15), η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» μετράει συν 104 μέλη.

Μιλάμε, φυσικά, για φιλάθλους, οι οποίοι «καίγονται» για να δουν το μεγάλο παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο και εγγράφονται για να εξασφαλίσου εισιτήριο. Μέχρι την ημέρα διάθεσης εισιτηρίων, τα μέλη ήταν 8.405, ενώ τώρα ο αριθμός έχει φτάσει τους 8.509 και η άνοδος συνεχίζεται…

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x