Stoiximan Super League

Το δίλημμα του Αναστασίου

Εκτός από την άμυνα, ο Αναστασίου φαίνεται πως προβληματίζεται για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει μπροστά από τον Λαγό στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

Τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη καταστρώνει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του και στη χθεσινή προπόνηση ανακάτεψε την τράπουλα.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος προπονητής μπέρδεψε λίγο τους παίκτες, για να μη φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις του, χρησιμοποιώντας στη μεσαία γραμμή τους Λαγό, Ζέκα, Αμπέντ και Ατζαγκούν. Στη συνέχεια, όμως, έπαιξε στο διπλό ο Πράνιτς.

Επί της ουσίας μία θέση για το αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Πράνιτς και ο Αμπέντ. Ο δεύτερος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δημιούργησε και τα δύο γκολ στην Κομοτηνή, αλλά από την άλλη ο Κροάτης είναι έμπειρος παίκτης επέστρεψε κόντρα στον Πανθρακικό μετά τον τραυματισμό του και θέλει παιχνίδια στα πόδια του.

Όσον αφορά τώρα την άμυνα, το γεγονός ότι ο Τριανταφυλλόπουλος μπορεί να παίξει δεξιά στην άμυνα ή στόπερ, δίνει τη δυνατότητα στον Ρισβάνη και τον Σπυρόπουλο να διεκδικούν μία θέση για την ενδεκάδα.

Στην επίθεση, τώρα, η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ, που εξέτισε την ποινή του, δεν θα βγάλει εκτός τον σκόρερ του ενός γκολ στην Κομοτηνή, τον Νίκο Καρέλη, αλλά θα παίξουν οι δυο τους μαζί στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x