Στίβος

Το «ευχαριστώ» της Στεφανίδη: «Ελπίζω να συνεχίσω να σας κάνω περήφανους»

Το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού, η Κατερίνα Στεφανίδη, λίγες ώρες μετά την πρωτιά στο ευρωπαϊκό ευχαριστεί τον κόσμο και στέλνει μήνυμα για τη συνέχεια.

Μέσω το προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, η «χρυσή» στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη, την αγάπη και την αποθέωση που της επιφύλασσε.

Παράλληλα δεσμεύτηκε και για άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

Δείτε την δημοσίευση της στο instagram

Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα του να ακούς το όνομα σου σε ένα ολόκληρο στάδιο κατευθείαν μετά τον εθνικό ύμνο. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για όλη την αγάπη που μας δείχνετε. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω να σας κάνω περήφανους. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου για την πολύτιμη βοήθεια τους @nike @stoiximan.gr @seventeen_cosmetics @lorvenn_official @ucs_spirit Can't quite describe the feeling of your name being chanted throughout a stadium. Thank you for all your love and support and thank you to my sponsors for believing in me @nike_greece @iroesgr @seventeen_cosmetics @lorvenn_official @ucs_spirit #nike #stoiximan #seventeen #lorvenn #ucsspirit #toyota #europeanchampion #europeanindoorchampionships2017 #medalceremony #polevault #belgrade #greece #gold #thankyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stefanidi (@ivault_kat) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x