Μαχητικά Αθλήματα

Το ίδιο κίνητρο

Με καθυστέρηση… τεσσάρων μηνών, το «Γκερέκος vs Χιώτης» κλείστηκε για το No Limits 23. Με φόντο τη ζώνη του promotion στα 80κ. και την φιλοδοξία για ματς με τον Χατζηχρόνογλου.

Υπό διεκδίκηση ο τίτλος του No Limits στη middleweight κατηγορία. Ο Βασίλης Καραγιαννίδης (Fighters Athanasopoulos) επέστρεψε στην δράση, όμως άλλαξε κατηγορία, αφήνοντας τον τίτλο του «κενό».

Θα τον διεκδικήσουν ο Αλέξανδρος Γκερέκος (Alexakis team) και ο Δημήτρης Χιώτης (NAS Camp) σε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, στο No Limits 23 (11 Μαΐου).

Ο Γκερέκος αποτελεί «παιδί» του No Limits, με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση από κάθε άλλο kickboxer. Γνωστός για την άρτια τεχνική του κατάρτιση κι ένας από τους συνολικά πιο αξιόλογους fighters της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια.

Αντίπαλός του ο Δημήτρης Χιώτης. Ο “Panthro” έχει κάνει τεράστια βήματα προς τα εμπρός τον τελευταίο χρόνο, εκτοξεύοντας την «μετοχή» του.

Μεταμορφωμένος αθλητικά, μαζεύει θετικά αποτελέσματα (τελευταίο απέναντι στον Μήσια) μέχρι να φτάσει στον… Χατζηχρόνογλου.

Ματς που θα ήθελε και ο Γκερέκος, σε μια ρεβάνς της αναμέτρησής του στο Best Fighter, όπου ο Hitman έχασε με ΤΚΟ.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x