Πόλο

Αυτή ήταν Εθνική!

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της τα τελευταία χρόνια η Εθνική γυναικών επικράτησε της Ουγγαρίας με 14-11 στον Πειραιά, για την τρίτη αγωνιστική του Γουόρλντ Λιγκ, κατακτώντας το πρώτο τρίποντο.

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του World League πήρε η Εθνική γυναικών, η οποία επικράτησε της Ουγγαρίας με 14-11 στον δεύτερο αγώνα της στη διοργάνωση.

Στο καλύτερο, ίσως, επιθετικά παιχνίδι της Ελληνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, η Εθνική παρουσίασε όμορφο θέαμα, πέτυχε μεγάλα γκολ, ενώ με πρώτα βιολιά τις Τσουκαλά με πέντε, Ασημάκη με τρία και Ρουμπέση με τρία κατέβαλαν όποια προσπάθεια της Ουγγαρίας ή καλύτερα της Μπάρμπαρα Μπούικα του Ολυμπιακού, η οποία παρότι έδειξε τη μεγάλη κλάση της δεν κατάφερε να νικήσει μόνη της τις Ελληνίδες παίκτριες.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση έκανε εξαιρετική αρχή στον αγώνα, πήρε το προβάδισμα και παρά το κακό δεύτερο οκτάλεπτο, ανέβασε την απόδοση της, κυρίως στην επίθεση, πέτυχε μεγάλα γκολ από περιφέρεια και φουνταριστό, ενώ στο τελευταίο οκτάλεπτο «σκλήρυνε» την άμυνα της, πανηγυρίζοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-5, 6-3, 3-2

Επιμέλεια: Ορέστης Κανελλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x