Ισπανία

Το «κόκκινο πανί» της Ρεάλ!

Ο Μουρίνιο είναι φευγάτος. Ο Κασίγιας στον πάγκο. Ο Ρονάλντο εκνευρισμένος. Γενικά στη Ρεάλ βρίζουν ο ένας τον άλλο. Όλοι μαζί όμως σίγουρα τα χώνουν σε έναν: Στον διαιτητή του τελικού με την Ατλέτικο

Το πρωτάθλημα έχει χαθεί εδώ και καιρό. Το Champions League (παρά τη συγκινητική προσπάθεια στον δεύτερο ημιτελικό με τη Ντόρτμουντ) το ίδιο. Με μόνο στόχο που της έχει απομείνει λοιπόν το Copa Del Rey, η Ρεάλ έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται τον τελικό με την Ατλέτικο.

Τόσο πολύ ώστε να ασχολείται ακόμα και με τον διαιτητή που θα τον σφυρίξει. Και μπορεί αυτό να φαίνεται υπερβολικό, στα όρια του… ελληνικού, αλλά η αλήθεια είναι πως οι Μαδριλένοι έχουν προϊστορία με τον Κάρλος Κλος Γκόμεθ.

Μια βδομάδα λοιπόν πριν η «βασίλισσα» τεθεί αντιμέτωπη με την Ατλέτικο, η «Marca» θυμήθηκε το… μακελειό που είχε γίνει τον Δεκέμβρη του 2010 στο «Μπερναμπέου» σ’ ένα παιχνίδι με τη Σεβίλλη.

Τότε που ο Κλος Γκόμεθ είχε βγάλει εννέα κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη σε παίκτες της Ρεάλ. Τότε που ο Μουρίνιο -σε μια από τις καλύτερες παραστάσεις του- πήγε στη συνέντευξη Τύπου με ένα χαρτί που περιείχε 13 λάθη που, κατά τη γνώμη του, είχε κάνει ο διαιτητής. Και τότε που ο Εζίλ δεν δίστασε να γράψει μετά τη λήξη στο twitter «Ρεάλ-διαιτητής και Σεβίλλη 1-0».



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x