Μαχητικά Αθλήματα

Το ξεκαθάρισμα

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του KIMBO 8 Man Tournament (Σάββατο 18/10-Gazi Music Hall), με τους κορυφαίους kickboxers στα 70κ. και το ξεκαθάρισμα στην κατηγορία.

Για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο, το KIMBO (διοργανωτής: Χρήστος Παπαναγιώτου) θα παρουσιάσει μια οκτάδα υψηλών προδιαγραφών με στόχο ν' αναδείξει τον καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή στα 70κ.

Μια κατηγορία με πληθώρα εξαιρετικών kickboxers, από τα φαβορί (Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Ν. Γκίκας) μέχρι τα θεωρητικά αουτσάιντερ (Παπαδημητρίου). Για όλους θα 'ναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, με τεράστιο κίνητρο.

Εκτός από το σημαντικό χρηματικό έπαθλο που περιμένει τον νικητή (5.000 ευρώ για τον πρώτο), θ' ανοίξει γι' αυτόν και η πόρτα του εξωτερικού με κλεισμένο αγώνα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό:

Προημιτελικά
1. Γιάννης Μιχαλόπουλος vs Νίκος Γιαννόπουλος
2. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου vs Αλέξανδρος Φιλιππίδης
3. Νίκος Γκίκας vs Διονύσης Γκίκας
4. Στέλιος Παπαδόπουλος vs Aλίν Αντρέα

Ημιτελικά
Νικητής 1 vs Νικητής 2
Νικητής 3 vs Νικητής 4

Τελικός
Νικητής 1 vs Νικητής 2 - Νικητής 3 vs Νικητής 4



Την κάρτα αγώνων θα συμπληρώσουν δύο πυγμαχικές αναμετρήσεις στα βαριά κιλά: Αραβαντινός εναντίον Μανώλια και Αλαφογιάννης εναντίον Κανακάκη.

Η επίσημη ζύγιση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (17/10, 13:00, Flocafe Φιλοθέης). Οι αγώνες θα προβληθούν από τη Nova σε μαγνητοσκόπηση και στο εξωτερικό από το Fight Channel. Στην παρουσίαση θα είναι η εκρηκτική Βάσω Βιλέγκας.

Το event θα έχει την μορφή συνδιοργάνωσης με το Versus του Παναγιώτη Πετρίδη. Συνεχίζοντας την ακούραστη προσπάθειά του ν’ αναδείξει τους επόμενους πρωταγωνιστές, κάνει τη δική του οκτάδα στην κατηγορία των 75κ.

inner

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x