Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το λαμπρό αστέρι που δεν έλαμψε ποτέ

O Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για τον παίκτη που με την απόδοση του στο γήπεδο είχε οδηγήσει τον Αλεξ Φέργκιουσον να αναρωτηθεί αν ήταν το καλύτερο ταλέντο που διέθετε εκείνη η «γενιά του ‘92».

Το όνομα του Αντριαν Ντόχερτι δεν είναι από εκείνα που ανακαλεί από τη μνήμη του κάποιος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν θα αναφερθεί στη «γενιά του ‘92». Ωστόσο για εκείνους που τον είδαν να αγωνίζεται, το ταλέντο του με τη μπάλα στα πόδια θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη για πάντα.

Με αφορμή την 27η επέτειο από την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «κόκκινους διαβόλους» ο Observer θυμάται τον παίκτη που αγωνιζόταν στο άλλο άκρο από εκείνο που έπαιζε ο Ράιαν Γκιγκς (που ακόμη τότε λεγόταν Γουίλσον) και με την απόδοση του στο γήπεδο είχε οδηγήσει τον Αλεξ Φέργκιουσον να αναρωτηθεί αν ήταν το καλύτερο ταλέντο που διέθετε εκείνη η φουρνιά.

Ο Τόνι Παρκ, ο οποίος παρακολουθεί τα τμήματα υποδομής των «κόκκινων διαβόλων» από τη δεκαετία του 70 και υπήρξε ένας από τους συγγραφείς του εξαιρετικού βιβλίου «Sons of United», θυμάται την εκπληκτική ταχύτητα που χαρακτήριζε το παιχνίδι του Ντόχερτι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x