Επικαιρότητα

Το Λιμενικό στην υπηρεσία του Τουρισμού

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έδωσε το στίγμα για το πως θα πρέπει να συμπεριφερθεί το Λιμενικό κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Στην αιχμή της θερινής τουριστικής περιόδου η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των επιβατών, νησιωτών και τουριστών, Ελλήνων και ξένων, αποτελεί κυρίαρχο καθήκον όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό και βεβαίως όλων των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στα στελέχη του Λιμενικού, «είσαστε το “πρόσωπό” μας στην πρώτη επαφή, στην πρώτη εντύπωση των επισκεπτών από τη χώρα μας.

Στόχος μας είναι το φετινό καλοκαίρι να κυλήσει με τα λιγότερα κατά το δυνατόν προβλήματα για όσους κάνουν χρήση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, των υπηρεσιών κρουαζιέρας και του γιώτινγκ, αλλά και όλων όσων θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα μας, ώστε να προστατεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο το ρεκόρ αφίξεων τουριστών που σημειώνεται στη χώρα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε από την αγορά είναι θετικά, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη και θέλουμε η τάση αυτή να συνεχιστεί και να κορυφωθεί τους προσεχείς μήνες, με ασφάλεια και ομαλότητα...

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x