Super League 2

Το μέλλον… δεν αργεί

Το φιλικό με τη Λάρισα ήταν μόνο η αρχή. Η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να ποντάρει στο ταλέντο παικτών από τα σπλάχνα της, όπου υπάρχει «χρυσάφι».

Η δέσμευση των ανθρώπων της ΑΕΚ πως σύντομα η πρώτη ομάδα θα στελεχωθεί με παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου βρίσκεται ήδη στο στάδιο υλοποίησης.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, τόσο σε επίπεδο ανίχνευσης ταλέντων, όσο και «κατεργασίας» τους, έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει και δεν θα αργήσει να γίνει πράξη αυτό που είχαν υποσχεθεί δημοσίως Άκης Ζήκος και Ντούσαν Μπάγεβιτς, πως η «Ένωση» θα… αυτοτροφοδοτείται.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα σε ένα δυνατό φιλικό και εκτός έδρας, απέναντι στη Λάρισα (1-1), χθες ο Τραϊανός Δέλλας έδειξαν πως διαθέτουν την πρώτη ύλη, αλλά και το απαιτούμενο «θράσος» για να γίνουν σύντομα μέλη της πρώτης ομάδας. Οι 17χρονοι Ανδρέας Βλαχομήτρος, που πέτυχε το γκολ, Αντώνης Κυριαζής, Βασίλης Καρβουνίδης, Ηλίας Τσέλιος, ο 16χρονος Γιαννούτσος, ο 18χρονος Τζάθας, οι Σβάρνας, Π. Ντούνης και Γροντής που ήδη έχουν αρκετές εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα, αλλά κι αρκετοί ακόμη που έρχονται από πίσω δείχνουν πως… το’ χουν. Στο χέρι το δικό τους, αλλά και της ΑΕΚ που θα τους δώσει τις ευκαιρίες, είναι να τις εκμεταλλευτούν.

Η πρόθεση δεδομένα υπάρχει. «Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με πολλά δικά μας παιδιά», δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας δίνοντας το στίγμα…

Κύπελλο και… εγρήγορση

Από σήμερα η προσοχή όλων στην ΑΕΚ στρέφεται στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους του Κυπέλλου, την Τετάρτη απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο Τραϊανός Δέλλας, παράλληλα, αναζητεί τρόπος για να διατηρήσει σε εγρήγορση την ομάδα του μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League. Αναμένεται να προγραμματιστεί τουλάχιστον ένα φιλικό με άλλη ομάδα της κατηγορίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x