Mini Football

Το Μενίδι τα έδωσε όλα για την μπάλα

Το Coca-Cola Cup συνεχίζει να «οργώνει» την Ελλάδα κάνοντας την έβδομη στάση του στις εγκαταστάσεις Batista Club στο Μενίδι.

Το τουρνουά σημείωσε μεγάλη επιτυχία, έχοντας μαζική συμμετοχή, ενθουσιασμό και συναρπαστικά παιχνίδια, για την ανάδειξη τριών ακόμη ομάδων, που θα πάρουν μέρος στους μεγάλους τελικούς της Αθήνας.

Μέχρι τώρα, για την τελική φάση του Μαΐου στο Κέντρο Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ, έχουν προκριθεί 21 ομάδες εκ των οποίων οι τρεις τελευταίες προέκυψαν από την ποδοσφαιρική δράση στο Μενίδι.

Η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά ήρθε στην κατηγορία 16-17 ετών, όπου οι νικητές της ταξίδεψαν από την Πάτρα (!), για να πάρουν αυτό για λίγο έχασαν στο τουρνουά του Coca-Cola Cup που έγινε στην πόλη τους. Οι παρέες για ακόμα μια φορά γράφουν ιστορία. Για την επικράτηση και την ωραία «περιπέτεια» των Cebollitas θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα στις Coca-Cola Cup stories που αφορούν σε όμορφες ιστορίες ομάδων, που έχουν πάρει μέρος στα τουρνουά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών:
Κατηγορία 13-15 ετών:
Μπλέντερ Βρέμης - Νέα Φιλαδέλφεια 3-0

Κατηγορία 16-17 ετών
Cebollitas – Never Walk Alone 2-1

Κατηγορία 18-19 ετών
Rossoneri – Cornerstone 3-2

Οι τρεις νικήτριες πήραν το εισιτήριο για τα τελικά της Αθήνας (10-11 Μαΐου). Θυμίζουμε ότι το μεγάλο έπαθλο για τους νικητές της κατηγορίας 18-19 ετών, είναι ένα τετραήμερο ταξίδι στη Ρώμη και σε συμμετοχή σε μεγάλο ποδοσφαιρικό καμπ, με Βραζιλιάνους δάσκαλους της μπάλας. Επίσης, για τους νικητές των μικρότερων κατηγοριών υπάρχει μια αντίστοιχη εμπειρία σε ποδοσφαιρικό καμπ της Ελλάδας.

Όπως κάθε φορά έτσι και στο Μενίδι, η adidas υποστηρικτής του Coca-Cola Cup, βράβευσε με ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια τους καλύτερους παίκτες του τουρνουά. Τα ονόματα των νικητών:

Μερτζάνης Γεώργιος - Nitrocharge (13-15 ετών)
Γιαννόπουλος Δημήτρης - f50 (16-17 ετών)
Σύρος Γεώργιος - 11pro (16-17 ετών )
Μάλτσι Φρουσάρντ - Predator (18-19 ετών)

Νέο ραντεβού στο Βόλο
Το Coca-Cola Cup το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο τουρνουά 5Χ5 στην Ελλάδα, το οποίο απευθύνεται σε παίκτες ηλικίας 13-19 ετών, συνεχίζεται στο Βόλο με φόντο τον Παγασητικό κόλπο. Η όμορφη θεσσαλική πόλη είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για την μπάλα στις εγκαταστάσεις Volos Football Land (Φυτόκο, Νέα Ιωνία, Έναντι Τεχνικών Σχολών, τηλ: 24210 62040) για τα επόμενα δυο Σαββατοκύριακα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Περισσότερα στο: www.coca-cola.gr
και στη σελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CocaColaCupGreece

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x