Stoiximan Super League

Το «μέτωπο» του Ιβάν

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα είναι ο Ιβάν Σαββίδης για να πατάξει τη διαφθορά που καταγγέλλει ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επαφές με Γ. Αλαφούζο και Δ. Μελισσανίδη στην ατζέντα του.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να κηρύξει πόλεμο στο διεφθαρμένο σύστημα που ο ΠΑΟΚ έχει κατ’ επανάληψη καταγγείλει πως λειτουργεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αφεντικό του «Δικεφάλου του Βορρά», μάλιστα, φέρεται να αναζητεί ισχυρούς συμμάχους σε αυτή του την προσπάθεια.

inner

Από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και από σήμερα αναμένεται να έχει επαφές, ενδεχομένως και κατ’ ιδίων στην Αθήνα, με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει άριστες σχέσεις με τους ισχυρούς άνδρες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και θα ζητήσει τη συμπαράστασή τους στον αγώνα του.

inner

Ασφαλώς δεν μπορεί να απαιτήσει από αυτούς να φτάσουν μέχρι το σημείο να απειλήσουν να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον ο Ιβάν Σαββίδης θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους και να τους πείσει να εκδηλώνουν σε όλους τους τόνους τη δυσαρέσκειά τους εφόσον διακρίνουν ότι δεν εξασφαλίζεται η ισονομία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x