Γενικά

Το Μini εγκαινίασε το πρώτο Mini Bar

Το παγκοσμίως πρώτο MINI BAR, εμπνευσμένο από τη Βρετανική premium μάρκα, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του νέου MINI στην Ουγγαρία.

Το MINI BAR BUDAPEST άνοιξε στην καρδιά της Ουγγρικής πρωτεύουσας, μπροστά από τη Βασιλική του Αγίου Στεφάνου και βρίσκεται σε ιδανική θέση για τη νυχτερινή ζωή της Βουδαπέστης.

«Η νυχτερινή ζωή είναι αναπόσπαστο κομμάτι του MINI και το αντίθετο – από τώρα και στο εξής μάλιστα, ειδικά στη Βουδαπέστη" δήλωσε ο Baudouin Denis, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Hungary. "MINI σημαίνει γνήσια απόλαυση που μοιράζεται με φίλους, δημιουργήθηκε λοιπόν ένας μοντέρνος χώρος συνάντησης όπου τα μέλη της τεράστιας τοπικής και παγκόσμιας κοινότητας MINI θα μπορούν να μοιράζονται το MINI Lifestyle τους: και το όνομα αυτού MINI BAR BUDAPEST."

Το MINI BAR BUDAPEST είναι καρπός συνεργασίας του MINI Hungary και του ιδιοκτήτη – διευθυντή του μπαρ, κου Balazs Gubcso. «Οι θαμώνες θα αναγνωρίζουν άμεσα το MINI σε κάθε λεπτομέρεια», σχολίασε ο Balazs Gubcso, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και διαχείριση μοντέρνων μπαρ και εστιατορίων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x