TV

Το μήνυμα ζωής από τον «Τσάντλερ» (video)

Στα 46α γενέθλιά του, ο Μάθιου Πέρι, γνωστός από το ρόλο του «Τσάντλερ» στη σειρά «Φιλαράκια» μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τις ουσίες και το αλκοόλ στέλνοντας ένα μήνυμα.

Πίσω από το χαμογελαστό πρόσωπο ενός πετυχημένου ηθοποιού με εκατομμύρια θαυμαστές στον κόσμο, ο Μάθιου Πέρι κρύβει καλά ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο 46χρονος πλέον ηθοποιός, γνωστός από το ρόλο του «Τσάντλερ» στη σειρά «Φιλαράκια» (Friends), μίλησε για το πρόβλημα με τη χρήση ουσιών και αλκοόλ που ακόμη πασχίζει να αντιμετωπίσει. Ανήμερα των γενεθλίων του, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της απεξάρτησης, αλλά και το νέο του ρόλο, αυτό του κοινωνού του προβλήματος και των ευεργετικών επιδράσεων της ένταξης σε ειδικά κέντρα.

«Δεν μπορείς να έχεις πρόβλημα με τα ναρκωτικά για 30 χρόνια και να ελπίζεις να το λύσεις σε 28 μέρες. Είναι πολύ δύσκολο να αποτοξινωθείς. Τα κέντρα αποτοξίνωσης όμως είναι πολύ σημαντικά, γιατί πρωτίστως απομακρύνουν τον χρήση από το περιβάλλον που έκανε χρήση», τόνισε ο Πέρι, που είχε πρόβλημα εθισμού με το αλκοόλ και χάπια από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, αλλά και κατά διαστήματα στο πρόσφατο παρελθόν.

«Σαν άνθρωπος είμαι κλειστός, αλλά ήμουν στην τηλεόραση και σε ένα πρόγραμμα που το έβλεπαν εκατομμύρια άνθρωποι, οπότε όλοι το ήξεραν. Αυτό που μου συνέβαινε το έβλεπαν όλοι», πρόσθεσε.

«Είναι στο χέρι του ατόμου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου, έμαθα πολλά από τις αποτυχίες μου. Το καλό είναι πως επειδή ο κόσμος με γνωρίζει από την τηλεόραση μπορώ να μιλάω για το πρόβλημά μου και οι άλλοι να με ακούνε. Προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ αυτό και να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x