Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το μόνο «έγκλημα» του Σίλβα ήταν το όχι στην Έβερτον!

Πόσες και πόσες φορές έχω αναφερθεί στο γεγονός πως στο ποδόσφαιρο είσαι πάντα τόσο καλός όσο το τελευταίο αποτέλεσμα σου!

Στην περίπτωση του Μάρκο Σίλβα αυτό επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά αφού ο Πορτογάλος τεχνικός πλήρωσε το τελευταίο κακό διάστημα της Γουότφορντ.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πριν από δύο μήνες το όνομα του έπαιξε πολύ για την περίπτωση της διαδοχής του Ρονάλντ Κούμαν στην Έβερτον. Η Γουότφορντ είχε εμποδίσει την ομάδα του Μερσεϊσάιντ από το να πλησιάσει τον τεχνικό της και ο ίδιος ο Σίλβα δεν θέλησε να κάνει το βήμα, παραιτούμενος, προτιμώντας να παραμείνει στον πάγκο των χόρνετς! Αποδείχτηκε ένα τεράστιο λάθος.

Γιατί μπορεί η Γουότφορντ να είχε κάνει έως τα μέσα Νοεμβρίου το καλύτερο ξεκίνημα της σε πρωτάθλημα από το 1982-83 αλλά ήταν μαθηματικά βέβαιο πως αυτό δεν θα κρατούσε. Και η προϊστορία των ιδιοκτητών της ομάδας, στο θέμα της συμπεριφοράς τους προς τους προπονητές δεν ήταν ευοίωνη!

Η άποψή μου και τότε, ήταν πως ο Σίλβα έχανε μία μεγάλη ευκαιρία να κάτσει στον πάγκο ενός πολύ μεγαλύτερου συλλόγου με μεγάλες οικονομικές δυνατότητες και σαφέστατα με πιο οικογενειακό κλίμα από το τρελοκομείο που είναι η κατάσταση στο «Βίκαρετζ Ρόουντ».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x