Stoiximan Super League

Το μυαλό στην Άντερλεχτ

Με ανεβασμένη ψυχολογία πηγαίνει ο Ολυμπιακός στις Βρυξέλλες για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Ποιους υπολογίζει για το Βέλγιο ο Μίτσελ.

Το καθήκον του έκανε χθες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο και έφυγε με το «τρίποντο» από τη Νέα Σμύρνη.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 2-0 των «κυανέρυθρων», επέστρεψαν στα επιτυχημένα αποτελέσματα – κάτι που ήταν και το ζητούμενο – και πλέον μπορούν να σκεφτούν το παιχνίδι με την Άντερλεχτ για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Το ματς με το Βέλγιο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των νταμπλούχων Ελλάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και χρειάζονται οπωσδήποτε να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στις Βρυξέλλες.

Η ομάδα του Μίτσελ πηγαίνει με ηρεμία σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα με την πρωταθλήτρια Βελγίου, η οποία χθες έστειλε δύο «κατασκόπους» στην Πλατεία για να δουν τη χθεσινή αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση και σήμερα θα γίνει κανονικά προπόνηση. Όσοι έπαιξαν χθες θα κάνουν αποθεραπεία και για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα θα είναι κανονικό.

Στο αγωνιστικό, καθαρά, κομμάτι ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει μόνο τον Μασάντο. Ο Σαλίνο έπαιξε χθες με τον Πανιώνιο, ενώ οι Φουστέρ, Μπονγκ και Γιαταμπαρέ αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών» στο Βέλγιο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x