F1

Το μυαλό του στο τέταρτο πρωτάθλημα

Το επόμενο γκραν πρι, στην πίστα της Ιαπωνίας (11-13/10) σκέφτεται ο νικητής της Κορέας, Σεμπάστιαν Φέτελ, στο οποίο μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής για τέταρτη φορά.

Εμφανώς χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά τη νίκη του στην Κορέα με την οποία αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Φερνάντο Αλόνσο στους 77 βαθμούς.

Ο Γερμανός πιλότος αναφέρθηκε στο πόσο καλά εξελίχθηκε ο αγώνας στην πίστα Yeongam, ενώ επισήμανε πως ανυπομονεί να πάρει το πρωτάθλημα στη Σουζούκα, την οποία χαρακτήρισε την καλύτερη πίστα στον κόσμο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είχαμε πολύ καλά πιτ στοπ και πολύ καλό… συγχρονισμό με την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα για δεύτερη φορά. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μεγάλη διαφορά. Οι Κίμι και Ρομάν ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί, έκαναν πολύ καλή δουλειά με τα ελαστικά τους», ήταν τα λόγια του Φέτελ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε πως πως η Σουζούκα είναι η καλύτερη πίστα για να στεφθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι η Ιαπωνία είναι η καλύτερη πίστα στον κόσμο για να πάρω το πρωτάθλημα. Ανυπομονώ για αυτό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x