Νέα μοντέλα

Το νέο Volkswagen Arteon από 39.900 ευρώ στην Ελλάδα

Το νέο 5θυρο coupe, το Volkswagen Arteon, αποκαλύφθηκε επί ελληνικού εδάφους σε μια εκδήλωση στην Ανάβυσσο.

Το νέο 5θυρο coupe, το Volkswagen Arteon, αποκαλύφθηκε επί ελληνικού εδάφους σε μια εκδήλωση στην Ανάβυσσο. Η σχεδίαση είναι ακαταμάχητη, ενώ η άνεση είναι δεδομένη για ένα αυτοκίνητο με μήκος 4,86 μέτρα. Ο χώρος αποσκευών είναι 563 λίτρα και εξοπλίζεται με πολλά τεχνολογικά καλούδια (όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο).

Του Άρη Γαλανόπουλου

Η καμπίνα έχει επενδυθεί από άριστα υλικά και η ποιότητα συναρμογής είναι εξαιρετική. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός (Active Info Display) και στην κεντρική κονσόλα υπάρχει η οθόνη αφής 9,2 ιντσών, που υποστηρίζει τη λειτουργία χειρονομιών.

Μηχανολογικά, διατίθεται με έναν δίλιτρο TSI βενζίνης 280 ίππων και δύο diesel 2.000 κ.εκ. των 150 και 240 ίππων. Αργότερα, μέσα στο 2017 θα διατίθεται και με 1.5 TSI Evo κινητήρα με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Ο τελευταίος θα συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο είτε με διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Τέλος θα υπάρχει και ένας 2λιτρος TSI και TDI 190 ίππων, ενώ οι κορυφαίες εκδόσεις θα έχουν στάνταρ την τετρακίνηση.

Οι τιμές έχουν ως εξής:

inner




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x