Gossip

Το νέο λουκ του Μέσι είναι ιδέα του κομμωτή του

Ο προσωπικός κομμωτής του Λιονέλ Μέσι πήρε την ευθύνη για το νέο λουκ του Αργεντινού.

Το πλατινέ χρώμα στα μαλλιά του Λιονέλ Μέσι, ήταν ιδέα του κομμωτή του, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα στην ζωή του 29χρονου επιθετικού εντός και εκτός γηπέδων, αφού έχασε τον τρίτο τελικό μέσα σε τρία χρόνια με την εθνική ομάδα, ενώ πριν μερικές εβδομάδες καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκισης για φοροδιαφυγή.

Έτσι, ένιωσε πως έπρεπε να κάνει κάτι για να ανανεωθεί, γι' αυτό και αφέθηκε στα χέρια του στυλίστα του, Αριέλ Μπερμούδες. Όταν ολοκληρώθηκε η αλλαγή στο λουκ του Αργεντινού, η γυναίκα του δεν έχασε χρόνο και ανέβασε μια φωτογραφία του «Πούλγκα» στο Instagram. Μετά έγινε ο κακός χαμός, αλλά τελικά η ευθύνη δεν είναι όλη του Μέσι.



«Πάντα είναι ευχαρίστηση να κάνω αυτό που θέλω... αυτό που μου με διασκεδάζει... είχε πολύ πλάκα και τι καλύτερο από το να είσαι με τον Λεο... Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες και να ευχαριστιέσαι την ζωή με αυτές τις μικρές λεπτομέρειες», έγραψε κάτω από την φωτογραφία ο Μπερμούδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x