Ελλάδα

«Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας…»

Ανακοίνωση με αφορμή το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με τον Πανελευσινιακό (21/10, 19:15) εξέδωσε η ΚΑΕ, η οποία επισημαίνει τα μέτρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Η «πράσινη» ΚΑΕ είχε προαναγγείλει και θα εφαρμόσει τη φετινή σεζόν νέα αυστηρότερα μέτρα προκειμένου να εξυπηρετείται καλύτερα ο κόσμος και «να περνά ευχάριστες ώρες κοντά στην ομάδα» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα (21/10, 19:15) στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου και ώρα 7.15μ.μ, ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι τα μέτρα που θα ισχύουν στο ΟΑΚΑ απ’ εδώ και στο εξής θα είναι αυστηρά προκειμένου να επικρατεί τάξη και να εξυπηρετείται ο κόσμος που θα έρχεται να περνά ευχάριστες ώρες κοντά στην ομάδα.

Δεν θα εισέρχεται στο ΟΑΚΑ κανείς χωρίς εισιτήριο ενώ όλοι θα κάθονται στη θέση τους. Οι αρμόδιοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βρίσκονται διαρκώς στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν και ταυτόχρονα είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία σας ώστε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει τον κόσμο κοντά της, θα κάνει τα πάντα ώστε να γίνει η ζωή των φίλων της ομάδας ευχάριστη και θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x