Stoiximan Super League

Το παίρνει πάνω του

Τα βεβαρημένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού, με 7 ματς σε 23 μέρες, κάνει τον Μίτσελ να προετοιμάζει ήδη τα πλάνα του σχετικά με τη διαχείριση του ρόστερ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος έπειτα από το «break» λόγω προκριματικών Μουντιάλ ο Ολυμπιακός καλείται να επανέλθει άμεσα σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Κι’ αυτό γιατί το πρόγραμμα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο, αφού ακολουθούν 7 παιχνίδια σε διάστημα 23ημερών.

Το πρόγραμμα που καλούνται να βγάλουν εις πέρας οι Πειραιώτες συγκεντρώνοντας το μάξιμουμ των διαθέσιμων βαθμών θα αποτελέσει και προσωπική υπόθεση του Μίτσελ, καθώς από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοέμβρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα δίνουν τρία ματς ανά τρεις ημέρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
19/10 Πλατανιάς*
23/10 Μπενφίκα*
27/10 ΟΦΗ
30/10 Φωκικό
2/11 Παναθηναϊκός*
5/11 Μπενφίκα
10/11 ΠΑΟΚ
*εκτός έδρας

Ο Ισπανός τεχνικός θα χρειαστεί για πρώτη φορά να κάνει τόσο προσεκτική διαχείριση του ρόστερ που έχει στα χέρια και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο αποτελεί ευχάριστο γεγονός πως θα έχει όλους του τους παίκτες στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα, μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί το πότε θα είναι έτοιμος ο Μιγκέλ Τόρες, αφού οι τραυματίες Αβραάμ Παπαδόπουλος και Πάουλο Μασάντο αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x