Stoiximan Super League

Το παλεύει για Κολοβό

Προσπάθειες να αποκτήσει τον Δημήτρη Κολοβό κάνει η ΑΕΚ παρά τις δεδομένες δυσκολίες στην υπόθεση. Δύο φορ από τη Σερβία έχει ξεχωρίσει ο Μπάγεβιτς. Έρχεται ο Μούργκα, επιλέγουν αμυντικό.

Τη δική της δύσκολη μάχη για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού δίνει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» χθες βράδυ έγιναν νέες επαφές και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Οι οικονομικές απαιτήσεις του Πανιωνίου και του 20χρονου μεσοεπιθετικού δεν αποτελούν εμπόδιο. Αντίθετα το ενδιαφέρον ομάδων από τη Σούπερ Λίγκα και το εξωτερικό (όπου έχει προτεραιότητα να παίξει ο διεθνής άσος όπως έχει δηλώσει) συνιστά το υψηλότερο εμπόδιο. Από την πλευρά της «Ένωσης» γίνονται προσπάθειες για να πειστεί για τη σοβαρότητα του πρότζεκτ και να παραβλέψει ότι θα αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία.

Για τη θέση του εξτρέμ υπάρχει η λύση του Τάσου Κυριάκου που όλα δείχνουν πως αποχωρεί από τη Νίκη Βόλου, αλλά και του Γιάννη Καραλή, που δεν έχει… ξεγραφτεί για την ΑΕΚ.

Δύο Σέρβοι για την επίθεση

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις Σέρβων επιθετικών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Ο ένας εξ αυτών είναι ο διακαής πόθος του Σερβοέλληνα και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί. Για την υπόθεση αυτή «πάλεψε» όσο βρισκόταν στην πατρίδα του και ο ίδιος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που από χθες είναι στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, από μέρα σε μέρα αναμένεται στην Αθήνα ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός Έντιν Μούργκα, που άφησε καλές εντυπώσεις κατά την περίοδο δοκιμής του. Ο 18χρονος άσος παίζει ως αριστερός εξτρέμ και περιφερειακός επιθετικός.

Τέλος, σύντομα θα γίνει η τελική επιλογή κεντρικού αμυντικού που θα αποτελέσει τον στυλοβάτη των μετόπισθεν. Ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι στην αναμονή, καθώς πιάνε θέση ξένου (με την απόκτηση των Κορδέρο και Μούργκα, αλλά και αυτή του φορ που θα είναι από το εξωτερικό θα καλυφθούν οι τέσσερις θέσεις) και είναι άνω των 33 ετών τη στιγμή που δεν επιτρέπονται πάνω από δύο παίκτες τέτοιας ηλικίας στην αποστολή. Ο Γιώργος Σαρρής, που έχει συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβρη με τον Εργοτέλη, εξακολουθεί να είναι μία επιλογή των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Αντίστροφη μέτρηση

Περίπου μια μέρα απέμεινε για την παρουσίαση των πλάνων του Δημήτρη Μελισσανίδη για την ΑΕΚ. Φήμες θέλουν τον «τίγρη» να σχεδιάζει να συνδυάσει την εκδήλωση με μία μεταγραφή-έκπληξη. Επίσης θα αναλύσει το πρότζεκτ του για το γήπεδο και λέγεται πως μέσα στις σκέψεις του είναι να δοθούν σε τομείς περιμετρικά του γηπέδου ονόματα μεγάλων μορφών στην ιστορία του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x