Stoiximan Super League

Το παλεύει για Ροντρίγκες

Ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες έπαιξε για τρίτο σερί παιχνίδι ως βασικός στην Ελλάς Βερόνα, αλλά στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτηση του Ουρουγουανού στόπερ.

Η περίπτωση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός στόπερ αρχίζει να παίζει ως βασικός στην Ελλάς Βερόνα.

Για τρίτο σερί ματς ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε από την αρχή για τον ιταλικό σύλλογο και αυτό δείχνει ότι ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας για την απόκτηση του από το «τριφύλλι».

Παρόλα αυτά, ο Ροντρίγκες παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «πρασίνων» και πολλά θα κριθούν από τη στάση του παίκτη στο ενδιαφέρον της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Δεν αποκλείεται αν η Ελλάς Βερόνα παρουσιαστεί αντιστάσεις για την παραχώρηση του Ουρουγουανού, ο Παναθηναϊκός να καταθέσει μία πρόταση με ένα μικρό αντίτιμο, καθώς το συμβόλαιο του έμπειρου άσου λήγει το 2016.

Στα υπ’ όψιν του Λεωνίδα Βόκολου είναι και ο Σέρβος Βόισλαβ Στάνκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται χαμηλά στη σχετική λίστα και αποτελεί μία προσιτή λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x