Κώστας Νικολακόπουλος

Το παραμύθι με τα πέναλτι…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αποδεικνύει μέσα από το sport-fm.gr κι από τα δεδομένα του πρωταθλήματος το παραμύθι για τα πέναλτι του Ολυμπιακού.

***Βλέπω τον πίνακα με τα στατιστικά του πρωταθλήματος, στην σελίδα της Σούπερ Λιγκ, τώρα που τέλειωσε η σεζόν.

***Ο Ολυμπιακός έχει βάλει 81 γκολ. Δεύτερος πίσω του είναι ο Παναθηναϊκός με 29 λιγότερα (52).

***Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε τελικές προσπάθειες (440). Δεύτερος πίσω του είναι ο ΠΑΟΚ με 88 λιγότερες (352) κι έχοντας παίξει κι ένα ματς παραπάνω, αφού το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν έγινε ποτέ.

***Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε ασίστ (45). Δεύτερος πίσω του είναι ο Παναθηναϊκός με 36.

***Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε δοκάρια (13). Δεύτεροι πίσω του είναι ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός (8).

***Κάνω αυτές τις επισημάνσεις, για να σταματήσει και το παραμύθι με τα…υπερβολικά πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός. Με όλα αυτά τα δεδομένα του πρωταθλήματος, απολύτως λογικό είναι ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στην πρώτη θέση με τα κερδισμένα πέναλτι (9), με δεύτερο πίσω τον ΠΑΟΚ (4).

***Δηλαδή, θα ήταν ο Ολυμπιακός μακράν πρώτος σε όλες τις κατηγορίες, στα γκολ, στις τελικές, στις ασίστ και στα δοκάρια και δεν θα ήταν πρώτος και στα πέναλτι; Μα ακριβώς τότε θα ήταν το παράλογο.

***Και να πάμε και πιο πέρα; Δείτε τις κατηγορίες αξιολόγησης των καλύτερων παικτών του πρωταθλήματος σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία της Λίγκας.

***Στη μία κατηγορία ο Φορτούνης απέχει 100 μονάδες πάνω από τον δεύτερο, τον Μπακασέτα! Και στην άλλη κατηγορία απέχει 0,61 βαθμούς (τεράστια απόσταση) από τους δεύτερους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x