Stoiximan Super League

Το παρασκήνιο ενός… διαζυγίου

Το στόρι γύρω από την απόφαση του Τζενάρο Γκατούζο να τελειώσει τον Μίρνες Σίσιτς στον ΟΦΗ αποκαλύπτει σήμερα η Sportday.

Τελειωμένος θεωρείται για αρκετούς ο Μίρνες Σίσιτς στον ΟΦΗ, ύστερα από το επεισόδιο που είχε με τον Τζενάρο Γκατούζο στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την ήττα από τη Skoda Ξάνθη.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν έξαλλος με τον Σλοβένο άσο, θεωρώντας ότι εκείνος Σίσιτς ήταν ο... δωδέκατος παίκτης της Ξάνθης!

Σύμφωνα με τη SportDay, χάρη στην παρέμβαση δύο συνεργατών του, αλλά και στην ψυχραιμία του Σίσιτς, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, μια και ο «Ρίνο» ήταν έτοιμος να τον δείρει! Από τα «σκάγια» του Γκατούζο δεν γλίτωσε ούτε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, προς γενική κατάπληξη, αφού δεν έπαιξε λεπτό στα Πηγάδια!

Ο Ιταλός άρχισε να φωνάζει και σε εκείνον, προφανώς επειδή είναι κολλητός με τον Σίσιτς, που σημειωτέον έπαιξε προχθές ως αλλαγή στο β' ημίχρονο. Ανθρωποι που είναι κοντά στον Γκατούζο, εκτιμούν ότι με αυτόν στο «τιμόνι», ακόμη και το μέλλον του Λαμπρόπουλου στον ΟΦΗ είναι αμφίβολο.

Τυπικά, βέβαια, ο Μίρνες Σίσιτς θα κληθεί σε απολογία, αλλά σύμφωνα με όσα έχει πει ο Τζενάρο Γκατούζο στον Μάνθο Πουλινάκη, ο Σλοβένος θα έχει την τύχη του Σήφη Δασκαλάκη και του Μιχάλη Φραγκουλάκη, που τέθηκαν εκτός ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x