Επικαιρότητα

Το Περιστέρι υποδέχθηκε τους πρώτους πρόσφυγες μαθητές (video)

Με χειροκροτήματα και θερμό καλωσόρισμα το Περιστέρι υποδέχθηκε τους πρώτους πρόσφυγες μαθητές της πόλης στο 8ο Γυμνάσιο.

Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του σχολείου δεκάδες άνθρωποι από φορείς και συλλόγους της πόλης αλλά και αρκετοί μαθητές από όλα τα σχολεία του Περιστερίου με σκοπό την υποδοχή των πρώτων προσφυγόπουλων που θα φοιτήσουν σε σχολεία της πόλης.



Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι το πούλμαν με τους μικρούς μαθητές έφτασε και το συγκεντρωμένο πλήθος τους χειροκρότησε κατά την είσοδό τους στο σχολείο όπου τους μοιράστηκαν τσάντες και σχολικά είδη από τους εκπαιδευτικούς φορείς και τους άλλους συλλόγους.

Η πρώτη εικόνα που είχαν οι μικροί πρόσφυγες από το νέο τους σχολείο ήταν το αμφιθέατρο, εκεί που ο διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Περιστερίου, κ. Σώμος τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή σχολική χρονιά. Οι μαθητές του σχολείου μοίρασαν στα παιδιά τα σχολικά δώρα δείχνοντας δείγματα αλληλεγγύης προς τα συνομήλικα παιδιά.

Τα μικρά παιδιά καλωσόρισε στο Περιστέρι και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου, Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο οποίος τόνισε πως ο Δήμος Περιστερίου θα βοηθήσει τους μαθητές όπου αυτό χρειαστεί.

Μετά την υποδοχή στο αμφιθέατρο ο διευθυντής του σχολείου ξενάγησε τους νέους μαθητές στο χώρο του σχολείου και στη συνέχεια τους έστειλε για μάθημα στις τάξεις τους.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Πηγή: peristerinews.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x