Μαχητικά Αθλήματα

Το πιο «βαρύ» όνομα

Το πιο «βαρύ» όνομα heavyweight που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, τον Αλεξέι Ιγκνασόφ, έκλεισε το Battle για το 14ό του event! Κατά 99% κόντρα στον Τζώρο.

Μια διαχρονική αξία των ευρωπαϊκών ρινγκ και αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους kickboxers που έχουν έρθει ποτέ στην χώρα μας, θα δώσει το «παρών» στο "Battle 14".

O λόγος για τον σπουδαίο Αλεξέι Ιγκνασόφ που αν και βαδίζει στα 38 του χρόνια συνεχίζει ακάθεκτος σε υψηλό επίπεδο. Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για την συμμετοχή σε πολύ δυνατή τετράδα που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο και στις 26 Απριλίου θα πάρει μέρος στο ελληνικό fight show.

O αντίπαλος

Κατά 99% θα διασταυρωθεί με τον Αντώνη Τζώρο, που έχει φάει με το... κουτάλι τα μεγάλα ματς. Από την μάχη με τον Αυστραλό, ΜακΚίνον, μέχρι και τις κόντρες με τους Γουίλνις, Τζορτζ και Ταβάρες έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις απέναντι σε τοπ παίκτες και να διεκδικήσει στα ίσια τη νίκη. Μένει φυσικά αυτό να επιβεβαιωθεί και επίσημα.

Το παρελθόν

Ο Ιγκνασόφ έχει γράψει τη δική του ιστορία, με εξαιρετικό παρελθόν στο Κ-1, με ματς κόντρα σε όλα τα σπουδαία ονόματα της γενιάς του και με σπουδαίες νίκες όπως αυτές με νοκ-άουτ απέναντι σε Μπαντρ Χάρι και Σέμι Σιλτ! Σε σύνολο 105 αγώνων με όρους Κ-1, μετρά 84 νίκες (41 νοκ-άουτ)! Μια εξ αυτών ήρθε απέναντι στον κορυφαίο Έλληνα heavyweight όλων των εποχών, τον Πάρη Βασιλικό, το 2001 σε γκραν πρι του Κ-1 στην Ιταλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x