Ίσως τελικά αυτού που του στοίχισε περισσότερο η ισοπαλία της Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Σασουόλο ήταν του Γκόραν Πάντεφ.
Ο Σκοπιανός φαίνεται πώς το πήρε… προσωπικά και θέλησε στην επιστροφή του στην ενδεκάδα να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του. Σκόραρε δύο φορές και οι «παρτενοπέι» έφυγαν από την έδρα της Τζένοα με το διπλό (2-0) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Φετφατζίδης μπήκε στο παιχνίδι στο 60’, αγωνίστηκε για ένα μισάωρο και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα μπορούσε να είχε χρηστεί και σκόρερ, αλλά ο Ρέινα του είπε «όχι» σε σουτ που επιχείρησε.
Η Νάπολι, με δεδομένο μάλιστα ότι έχει και αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα, θέλησε να «καθαρίσει» το παιχνίδι από νωρίς. Και αυτό ακριβώς της πρόσεφερε απλόχερα ο Πάντεφ, με τα γκολ που πέτυχε στο 14’ και στο 25’, διαμορφώνοντας από το πρώτο κιόλας μέρος το τελικό 2-0.
Αναλυτικά η έκτη αγωνιστική
Σάββατο, 28/9
Τζένοα-Νάπολι 0-2
(14’, 25’ Πάντεφ)
Μίλαν-Σαμπντόρια (21:45)
Κυριακή 29/9 (16:00)
Τορίνο-Γιουβέντους (13:30)
Αταλάντα-Ουντινέζε
Κάλιαρι-Ίντερ
Κατάνια-Κιέβο
Βερόνα-Λιβόρνο
Σασουόλο-Λάτσιο
Ρόμα-Μπολόνια (21:45)
Δευτέρα 30/9
Φιορεντίνα-Πάρμα (21:45)
Η επόμενη αγωνιστική (7η)
Σάββατο, 5/10
Κιέβο-Αταλάντα (19:00)
Ίντερ-Ρόμα (21:45)
Κυριακή 6/10 (16:00)
Πάρμα-Σασουόλο (13:30)
Μπολόνια-Βερόνα
Κατάνια-Τζένοα
Νάπολι-Λιβόρνο
Σαμπντόρια-Τορίνο
Ουντινέζε-Κάλιαρι
Γιουβέντους-Μίλαν (21:45)
Λάτσιο-Φιορεντίνα (21:45)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






