Ελλάδα

«Στα χαρτιά» ο ΠΑΟΚ, μηδενισμός για Άρη!

Ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής στα… χαρτιά στο ντέρμπι με τον Άρη, που διεκόπη στο «Nick Galis Hall», ύστερα από την απόρριψη της ένστασης της «κίτρινης» ΚΑΕ από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ!

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε η ΚΑΕ Άρης για την οριστική διακοπή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική της Α1, με αποτέλεσμα νικητής να αναδειχθεί στα… χαρτιά ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση η αναμέτρηση κατακυρώνεται με σκορ 20-0 στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, ενώ στους «κίτρινους» επιβλήθηκε μηδενισμός.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Απορρίπτεται η από 18-10-2014 ένσταση της ΑΡΗΣ ΚΑΕ για την οριστική διακοπή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στις 18-10-2014, ως κατ’ ουσίαν αβάσιμη».

«Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κατόπιν αυτού κατακυρώνεται η αναμέτρηση με σκορ 20-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και επιβάλλεται μηδενισμός στην ομάδα του Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x