Βόλεϊ

Το πήρε το ελληνικό δίδυμο

Οι Γιούλη Παρασκάκη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου επιβλήθηκαν των Βουλγάρων Μισόνοβα-Αντζέλοβα στην πρεμιέρα των Masters στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ και αφιέρωσαν τη νίκη στους Καββαδά-Αλεξιάδη

Δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε κόντρα στην Εθνική ομάδα Βουλγαρίας το ελληνικό δίδυμο των Γιούλη Παρασκάκη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου στην Πρεμιέρα των τουρνουά Masters, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2015, που πραγματοποιήθηκε στην Καρδία Θεσσαλονίκης .

Το ελληνικό δίδυμο κατέκτησε την κορυφή στο τουρνουά μετά τη νίκη τους με 2-0 σετ (21-19, 21-19) κόντρα στις Ιρίνα Μισόνοβα και Σβέτλα Αντζέλοβα

Αμέσως μετά την κατάκτηση της πρώτης διοργάνωσης η Κωνσταντίνα Τσοπούλου σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατέκτησα το πρώτο Masters στο οποίο και συμμετείχα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, καθώς με την Γιούλη είχαμε βρεθεί μόλις μία εβδομάδα για προπονήσεις, και έτσι αυτό ήταν ένα στοίχημα για τους ίδιους μας τους εαυτούς. Όλο το τουρνουά περιτριγυριζόταν γύρω από τον Αλέξη και τον Στράτο, που βρίσκονται στο νοσοκομείο. Έτσι θέλω να αφιερώσω τη νίκη στα δύο παιδιά. Γι’ αυτούς έπαιξα αυτό το τουρνουά και σε αυτούς θέλω να το αφιερώσω και ελπίζω σύντομα να έχουμε θετικές εξελίξεις».

Εν συνεχεία ανέφερε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Γιούλη, γιατί από το πρώτο ματς της σημερινής ημέρας ζορίστηκε, καθώς τραυματίστηκε στον αχίλλειο και στον τετρακέφαλο. Όμως πείσμωσε και συνέχισε κανονικά τους αγώνες και θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια αυτόν τον τίτλο». Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου κατέληξε: «Φυσικά η κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι ο στόχος του κάθε αθλητή που συμμετέχει στα τουρνουά και αν και αργεί ακόμη, σήμερα έγινε το πρώτο βήμα».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x