Πόλο

Το πόλο «παίζει» στα κανάλια Novasports!

To πόλο έχει τη τιμητική του στα κανάλια Novasports!

Τρίτη 18 Νοεμβρίου, 18:00, Ελλάδα – Ρουμανία, World League πόλο Ανδρών, Novasports 2 και Novasports 2 HD
Τρίτη 18 Νοεμβρίου, 20:15, Ολυμπιακός – Γλυφάδα, Α1 πόλο Γυναικών, Novasports 2 & Novasports 2 HD
Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, 19:30, Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός, Τελικός Len Super Cup Γυναικών, Novasports 3


Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τρίτη 18 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες, Ελλάδα – Ρουμανία για το World League στους Άνδρες, Ολυμπιακός – Γλυφάδα για την Α1 Γυναικών και Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός στον τελικό του Len Super Cup Γυναικών.

Η αρχή θα γίνει την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στις 18:00 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD του αγώνα Ελλάδα – Ρουμανία για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του FINA World League στο πόλο Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Τατάκης.

Αμέσως μετά στις 20:15 θα ακολουθήσει επίσης σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, ο αγώνας Ολυμπιακός – Γλυφάδα για την πρεμιέρα της Α1 πόλο Γυναικών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Διονύσης Στρούμπος.

Τέλος, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 19:30, θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3 ο τελικός στο Len Super Cup Γυναικών, ανάμεσα στη Σαμπαντέλ και στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο σχόλιο ο Διονύσης Στρούμπος. Η τροπαιούχος του LEN Champions League, Σαμπαντέλ, θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του LEN Trophy, Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα με στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup, του πρώτου τίτλου της σεζόν που ξεκινά.

Και οι τρεις αγώνες θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ οι αγώνες Ολυμπιακός – Γλυφάδα και Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός, θα καλυφθούν και από το Web TV του Novasports.gr.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x