Gossip

Το «πουλέν» της Φιορεντίνα (pics)

Ακόμη έναν λόγο για να υποστηρίζουν από κοντά την Φιορεντίνα έχουν βρει οι οπαδοί του ιταλικού συλλόγου και δεν είναι άλλος από την Ροσίο Γανσέδο, σύντροφο του νεοαποκτηθέντος Νικολάς Μινουτέλα.

Πολλά υποσχόμενη μεταγραφή θεωρείται για την Φιορεντίνα η απόκτηση του Νικολάς Μινουτέλα.

Αρκετοί συγκρίνουν τις ικανότητές του με εκείνες του Ντι Μαρία της Ρεάλ Μαδρίτης και του Λαμέλα της Τότεναμ, με τους «βιόλα» να περιμένουν αρκετά από τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Εκτός από τις… αποδείξεις εντός του αγωνιστικού χώρου, οι οπαδοί του ιταλικού συλλόγου έχουν έναν ακόμα λόγο για να βρεθούν στο «Αρτέμιο Φράνκι» και δεν είναι ο 18χρονος άσος!

Ο Μινουτέλα διατηρεί δεσμό με την Ροσίο Γανσέδο, πρώην παίκτρια του Big Brother της Αργεντινής το 2011 και ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα της χώρας.

Ήδη τα ιταλικά Μέσα άρχισαν να ασχολούνται με την ξανθιά καλλονή, η οποία δήλωσε: «Είχαμε συναντηθεί όταν ήμασταν στην Αργεντινή, πολύ πρόσφατα. Περάσαμε αρκετό καιρό μαζί, επειδή δεν είχα πολλή δουλειά. Ευτυχώς, είχα αρκετό χρόνο για τον εαυτό. Έτσι παρά την απόσταση, μιλούσαμε κάθε μέρα και αισθάνομαι ότι είμαστε μαζί οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε».

Απολαύστε μερικές από τις φωτογραφίες της Ροσίο…

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x