Europa League

Το προφίλ των αντιπάλων του Αστέρα

Διαβάστε τα προφίλ της Τότεναμ, της Μπεσίκτας και της Παρτιζάν που κληρώθηκαν μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης στον τρίτο όμιλο του Europa League και προέρχεται από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Άλλο ένα… θαύμα καλείται να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος κληρώθηκε μαζί με Τότεναμ, Μπεσίκτας και Παρτιζάν στον τρίτο όμιλο του Europa League.

Οι Αρκάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα «σπιρούνια», τα οποία εκμεταλλεύτηκαν την τραγική πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περσινή σεζόν και κατέλαβαν την προνομιούχο έκτη θέση στην Premier League που οδηγεί απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης.

Μετά την πώληση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ αρκετοί πίστεψαν ότι οι προσθήκες που θα υπάρξουν, εξαιτίας των χρημάτων που μπήκαν στα ταμεία του βρετανικού συλλόγου, θα καταφέρουν να ενισχύσουν την ομάδα του Ποκετίνο, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη. Στο ρόστερ της Τότεναμ βρίσκουμε αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες, όπως οι Γιορίς, Βερτόνχεν, Σολδάδο, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Παουλίνιο και Σάντρο.

Πάμε τώρα στην επόμενη αντίπαλο της ομάδας του Στάικου Βεργέτη, την Μπεσίκτας. Ο τουρκικός τερμάτισε στην τρίτη θέση του γειτονικού πρωταθλήματος, αλλά λόγω του σκανδάλου που υπήρξε στη γειτονική χώρα με τη Φενερμπαχτσέ, συμμετείχε εκείνη στα προκριματικά του Champions League, όπου και αποκλείστηκε από την Άρσεναλ (0-0 στην Τουρκία, ήττα 1-0 στο Λονδίνο). Από το ρόστερ «μαυραετών» ξεχωρίζουν οι Σίβοκ, Ντεμπά Μπα, Φράνκο και Ραμόν Μότα.

Όσον αφορά τώρα την τελευταία αντίπαλο του Αστέρα, η Παρτιζάν ξεκίνησε το ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου προκρίθηκε εύκολα της Χάβναρ Μπόλτφελαγκ των Νήσων Φερόες. Στη συνέχεια, όμως, οι Σέρβοι αντιμετώπισαν την έκπληξη του φετινού Champions League, Λουντογκόρετς, και αποκλείστηκαν στη διαφορά των τερμάτων (0-0 στη Βουλγαρία, 2-2 στον επαναληπτικό).

Η Παρτιζάν βρέθηκε στα πλέι οφ του Europa League, όπου ξεπέρασε εύκολα την Νεφτσί Μπακού από τον Αζερμπαϊτζάν. Στο ρόστερ της ομάδας του Μάρκο Νίκολιτς βρίσκουμε τον Γκρμπιτς - που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό - και κάποιους άλλους που παίζουν στην εθνική ομάδα της Σερβίας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x