Κώστας Νικολακόπουλος

Το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, τα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ρίχνει μέσα από το sport-fm.gr μία ματιά στα πλέι οφ, που έφτασαν στα μισά τους!

***Θεωρητικά η πρώτη θέση των πλέι οφ είναι στα χέρια της ΑΕΚ. Παίρνει τα δύο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και μετά απλά θα πρέπει να κερδίσει τελευταία αγωνιστική τον βαθμολογικά αδιάφορο Πανιώνιο. Και βγαίνει πρώτη ό,τι αποτελέσματα κι αν έχουν έρθει στα άλλα ματς.

***Υπό αυτή την έννοια η ΑΕΚ είναι το φαβορί κι ας βρίσκεται τώρα δύο πόντους πίσω από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ! Τους έχει και τους δύο στο γήπεδό της κι άρα ορίζει η ίδια την τύχη της.

***Βέβαια, δεν είναι όλα τόσο απλά. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα έχοντας τελευταία αγωνιστική τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τούμπα, ξέρει ότι και μία ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ μπορεί να αποδειχθεί χρυσή.

***Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, νομίζω ότι είναι σε πιο μειονεκτική θέση, με το σκεπτικό ακριβώς ότι έχει να πάει στο φινάλε στην Τούμπα και πιθανότατα χωρίς τον Μπεργκ. Οπότε θα πρέπει να πάει να κερδίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ.

***Ο Πανιώνιος παρότι είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς, φαίνεται πως δύσκολα θα κόψει βαθμούς.

***Από την άλλη, κι επειδή η ιστορία στο ποδόσφαιρο επαναλαμβάνεται, να θυμίσω αυτό που ισχύει διαχρονικά στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια: το πρωτάθλημα το παίρνει ο Ολυμπιακός και τα πλέϊ οφς ο Παναθηναϊκός…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x