F1

«Το πρωτάθλημα θα πάει ως το τέλος»

Ο αρχηγός της Mercedes Τότο Βόλφ επιμένει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα παρά την αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών.

Όλα είναι ανοικτά ακόμα στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον αρχηγό της Mercedes Τότο Βολφ, πάρα την «προσπέραση» του Χάμιλτον στον Ρόσμπεργκ στην κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών.

Ο Βρετανός μετά την νίκη του στην Ουγγαρία ξεπέρασε τον Γερμανό στην κορυφή των οδηγών και προηγείται πλέον με έξι βαθμούς. Ο παγκόμιος πρωταθλητής ήταν πίσω από τον Ρόσμπεργκ με 43 βαθμούς, αλλά στους τελευταίους αγώνες ήρθαν όλα τούμπα.

Ο Βόλφ, ο άνθρωπος που τους γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον δήλωσε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα:« Στην αρχή της σεζόν ο Ρόσμπεργκ κέρδισε πολλούς πόντους σε σχέση με τον Χάμιλτον και τώρα αυτό άλλαξε. Είναι σημαντικό να τερματίζεις, να βρίσκεσαι στο πόντιουμ και να αποφεύγεις τα λάθη. Το να μην τερματίζεις μπορεί να σου κοστίσει το πρωτάθλημα. Θα δούμε την αλλαγή μέσα στην χρονιά και νιώθω ότι το πρωτάθλημα θα πάει ως το τέλος. Το να προηγείσαι στο πρωτάθλημα στο μέσο της σεζόν δεν είναι σημαντικό».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x