Βόλεϊ

Το πρώτο βήμα…

Τα πλέι οφ για τις θέσεις 5-6 μπαίνουν στη δεύτερη φάση από τη Μεγάλη Τετάρτη, με την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Παμβοχαϊκό και τον ΠΑΟΚ στις 19:30, στην προσπάθεια εξόδου στο Challenge Cup.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντίπαλες στην 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 σετ.

Στον Παμβοχαϊκό, πλην του Ασπιώτη, «νοκ άουτ» βγήκε και ο Δρογκάρης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δόντι του και ακολουθεί θεραπεία.

Η διοίκηση, ο προπονητές και οι παίκτες του Παμβοχαϊκού κάλεσαν τον κόσμο του Βραχατίου να παρακολουθήσει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν.

«Από τη στιγμή που η ομάδα εξασφάλισε την όγδοη θέση, υπάρχει ικανοποίηση σε όλους. Θα παίξουμε ελεύθερα και χωρίς πίεση για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Ο Παμβοχαϊκος ήταν στη δεύτερη θέση τη σεζόν 2012-13 και η είσοδός του στην εξάδα δείχνει ότι μπορεί να κρατήσει σταθερή πορεία σε βάθος χρόνου. Με τον ΠΑΟΚ, παίξαμε πρόσφατα και η ομάδα που θα νικήσει θα επικρατήσει στις λεπτομέρειες.

Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θα είναι ότι καλύτερο να κλείσει η σεζόν με την πέμπτη θέση. Ουσιαστικά, ο Παμβοχαϊκός θα... πιάσει ταβάνι, σε μια δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε με πολλές ατυχίες», τόνισε ο Γιώργος Κλαρούδας.

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ο Γιώργος Γιάτσης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ο Αλεξάντερ Μίλκοφ τόνισε πως: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις μας σε αυτή τη σειρά για να έχουμε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης. Αυτός είναι ο στόχος μας από τη στιγμή που χάσαμε την τετράδα. Ξέρουμε ότι ο Παμβοχαϊκός είναι μια καλή ομάδα, την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στο πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι, εάν εμείς είμαστε σοβαροί και δεν δώσουμε δικαίωμα, μπορούμε να φύγουμε μέσα από το Βραχάτι με τη νίκη και να τελειώνουμε τη σειρά με δύο νίκες».

Τη φετινή σεζόν ο Παμβοχαϊκός με τον ΠΑΟΚ έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές, εκ των οποίων οι δύο στο Βραχάτι, όπου διεξήχθη και ο αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 σετ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x