Μαχητικά Αθλήματα

Το πρώτο επίσημο βήμα

Στις 14 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας (ΣΕΠ), με επικεφαλής τον Ολυμπιονίκη, Γιώργο Στεφανόπουλο.

Μετά από μήνες ενεργειών ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς και σε επίπεδο επαγγελματικών προδιαγραφών, ο ΣΕΠ είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο επίσημο βήμα.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου, στο «σπίτι της πυγμαχίας» στο Περιστέρι, θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες που θα φέρουν την «σφραγίδα» του, με συμβολική τιμή εισιτηρίου τα 5 ευρώ.

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας αποτελεί πρωτοβουλία του πολυνίκη Έλληνα πυγμάχου, Γιώργου Στεφανόπουλου, ο οποίος ανέλαβε να τρέξει όλες τις διαδικασίες, την επιλογή των αθλητών.

Η συνεργασία με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία EBU εξασφαλίζει την προοπτική στο άμεσο ή μακρινό μέλλον για μεγάλους αγώνες εντός ή εκτός των συνόρων, ενώ όπως επισημαίνεται στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδέσμου:

«Στόχος του ΣΕΠ μέσα από αυτή την εκπροσώπηση είναι η αναβάθμισμη του αθλήματος, η προσέλκυση νέων ταλέντων, η ανάδειξη των Ελλήνων πυγμάχων στην Ευρώπη και η προβολή του αθλήματος στο ευρύ κοινό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x