Χάντμπολ

Το πρώτο ιστορικό ΑΕΚ- Ολυμπιακός!

Αύριο στις 17:15 στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ

Μετά το πρώτο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός στην 2η αγωνιστική της Handball Premier, έρχεται αύριο για την 4η αγωνιστική το ΑΕΚ-Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, το πρώτο ιστορικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο άθλημα του χάντμπολ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:15 (τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 και ραδιοφωνικά από ΣΠΟΡ FM 94,6) στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.

Ο «δικέφαλος» έχοντας την ήττα στην πρεμιέρα από τον Διομήδη Άργους, δεν θέλει να έχει άλλες απώλειες, ενώ ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά μετά την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, γνωρίζει ότι σε περίπτωση νίκης γίνεται φαβορί για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ και αριστερός ίντερ Παναγιώτης Νικολαϊδης δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι ιστορικό για το χάντμπολ. Το περιμέναμε χρόνια. Θα κοντραριστούν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα νικήσει όποιος αντέξει στην πίεση και όποιος το θέλει περισσότερο. Είναι πλεονέκτημα για εμάς ο κόσμος. Είναι διαφήμιση για το άθλημα τέτοιοι αγώνες. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να βγούμε νικητές. Επίσης είναι σημαντικό ότι για πρώτη φορά θα παίξουμε ένα μεγάλο ντέρμπι στην νέα μας έδρα, το ΟΑΚΑ».

Για το αν η ΑΕΚ νιώθει μεγαλύτερη πίεση, λόγω επειδή έχει ήδη μία ήττα στο πρωτάθλημα είπε: «Εμείς κοιτάμε μόνο μπροστά, δεν κοιτάμε πίσω. Μας στεναχώρησε η απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα, αλλά ήταν μία… σφαλιάρα και μας βοήθησε να αφυπνιστούμε ώστε να μην ξαναγίνει».

Ο δεξιός εξτρέμ του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζηράς επεσήμανε: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής στη σεζόν. Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το συγκεκριμένο ντέρμπι. Είναι ένα ματς διαφήμιση για το άθλημα και ελπίζω να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Οι ομάδες διαθέτουν πολύ δυνατά ρόστερ και θα είναι χαρά για οποιοδήποτε φίλαθλο να παρακολουθήσει το παιχνίδι.
Σίγουρα το ματς θα κριθεί στις άμυνες και το ποιος θα έχει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στις τελευταίες φάσεις. Το ενδεχόμενο νίκης, σαφέστατα θα μας δώσει ένα προβάδισμα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Βέβαια όλοι οι τίτλοι κρίνονται πάντα στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x